LYCKLIG

Istället för att köpa en säng för mina julklappspengar köpte jag istället en ny bärbar dator! Mycket nöjd måste jag säga. Eftersom att sängen mest skulle vara till när jag flyttar hemifrån så kan jag köpa en senare istället eftersom att min andra dator är så gott som död...


**

Non omnia possumus omnes 



"Vi kan inte alla göra allt"


FETT SOM FAN!

Imorgon äre dags, jag och boobie drar till huvudstaden! Fett som fan!





Ja och idag är det ju faktiskt julafton. Har haft en supermysig dag och fått massa fina julklappar. Allt är på topp!

GERE!

Imorgon är det sista dagen innan lov! HELL YEAH!

Har en liten tanke.. Visst är det roligt att få och skicka sms, MEN det blir verkligen för mycket när samma person skickar hela tiden, vad än man gör. På morgonen innan man har vaknat har man fått ett God morgon-sms, på dagen får man ca 2000 Vad gör du?-sms, sedan ett godnatt-sms på det plus några samtal kanske. Hmm.. Det kan vara roligt till en början men sedan börjar man bara störa sig på all upprepning och känner sig kvävd..

Ingen annan än jag som har varit med om det? Jo, det tror jag nog!

Ingen särskilld pik eller så, bara en tanke.

 

PUSS


AAW

and I think that you always have to think big! You are beautiful, smart, ant got talent. Why not?

Kan man bli något annat än rörd när man får höra något sådant? :)

SURMUST

Min julmust smakar surt och konstigt, tror jag. Kan inte riktigt bestämma mig..

BRIDGET JONES

Oh yes! Första filmen visades nyss på tvn. Jag älskar den lika mycket varje gång.



Nu ska jag börja lyssna på Män som hatar kvinnor, på ljudbok. Jag tror jag gjorde rätt val som inte läste böckerna före jag såg filmerna.

pussochgodnatt

SLAPPDAG

Igår började min hals onda somfan och det kändes som att febern började smyga sig på. Tack och lov så gjorde den inte det men jag har ändå varit lite hängig idag och varit hemma från skolan. Men imorgon blir det ingen vila utan då är det bara att släpa sig till skolan.

Var ju som sagt party i helgen! Här är lite bilder från våran lilla förfest.

        

Kvällen spenderades på Allstars, iaf för min del! Vi alla drog dit först sen gick alla åt olika håll. Jag hängde med jonte som firade sin 20-årsdag, jocke, henry, stefan med flera. En riktigt rolig kväll!

Nu har jag precis ätit potatisbullar så nu ska jag ta och göra lite nytta.

POSS

VA!?

HAHAH TJENA! VEMFAN?


...

BRB!

CHIPSTUTTAR


vad hände?

HAHA nu äre fest

ÄNTLIGEN HELG!

Fett skön dag. Hade inga lektioner idag så det var kanske asskönt.

Var på min lillebrors skola imorsse och kollade på deras luciatåg. HE HE. Var jag verkligen sådär utseendefixerad när jag gick i åttan?

Efteråt följde jag med pappa och anna-carin till bilbolaget eller var det var, där våran krockade bil står. Pappa skulle ta bort vinterdäcken från bilen eftersom att de är sprillans nya. Anna-carin krockade för ett tag sen och nu såg bilen ut såhär. Tack och lov gick det bra med henne!



Men det fanns bilar där som såg mycket värre ut! Som den här bilen tex, de hade till och med fått klippa sönder dörren. Jag vill inte ens veta vad som har hänt. Det är helt sjukt.

Nu ska jag snart ta och åka till birsta en stund fast först måste jag nog äta något.

PÖSS


HEJ DU SITTER OCH STIRRAR..

.. JAG VET DU VILL HA MIG!


JAHA, DET SÖG JU

Skola skola skola skola skola skola.. Ja typ så går mina tankar hela tiden. Har precis haft svenskaprov. Jag blev klar först.. som vanligt.. och hur det gick vill jag nog inte ens nämna ungefär. Fick tack och lov flytta samhällsprovet tills på fredag, då kanske jag har en chans att klara det. Nu vill jag ha lov!

Den 25 december åker jag och matilda till stockholm och bor på hotell i två nätter. Allt är bokat och klart nu. Jag lägtar som en gris! Det blir party party och shopping. nanana! Är det någon som har förlag på nå bra partyställe i sthlm där man kan dansa satan?

heisålänge


LILLEN

Tjenare lillen, äru nå blond då?








STEARINDRICKARN

På förfesten igår befann sig Joel, som DRACK STEARIN?! Ja, här har ni filmbevis.. FY


SÖNDAG

Söndag igen!

Denna helg var det ju som sagt meningen att jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt och plugga, fast läget blev inte rikitgt så (oväntat) eller? Fredagen spenderades med pantern hemma hos henne. Det blev lite städning och IDOL-tittande. Självklart lite gotta slank ju ner i magen också.

Igår storstädade jag mitt rum, som jag faktiskt hade sagt att jag skulle göra och så gjorde jag klart ett skolarbete. Vid två-tiden for vi till mormor och morfar och åt gomat, sedan for jag hem och på kvällen så blev det utgång med pantern. Eller det var meningen att det skulle bli utgång. Vi var på förfest hos Ebba, som förrensten fyller år idag! GRATTIS!. Vid elvatiden sprang jag och pantern ner på stads för att betala in oss så vi bara kunde gå in senare och slippa stå i kö. Precis när vi kommer ut igen så kliver panten snett så hela hennes fot sväller upp och gör asont, så då var det bara till att åka upp på akuten. Stackarn, som hade varit så peppad inför den här kvällen. Väl uppe på sjukhuset var det ingen som kunde kolla på hennes fot så vi fick fara hem och har istället spenderat hela våran dag där idag. Så nu går stackarn på kryckor.


Lite julmys på mitt rum nurå!




Ligger på sängen nu, känner hur det börjar lukta glögg. Bara jag som inte gillar det?

YES!

Hejjagärnyduschadochjävligochdetärasskönt.

Ja som sagt, har precis kommit ut ur duschen. Har pluggat inför provet i natur B jag har imorgon (kemi) och för första gången på länge så känns det verkligen som att jag kommer att klara provet. Känns väldigt bra!

Skoldagen har varit väldigt seg och tråkig.. det blir så när amanda är borta. Hon kom iaf i slutet av dagen så vi kunde dansa. Så idag har vi lärt ut dansen till Human till killarna. Det kommer bli så himla fint när allt sitter och är synkat.

Den här veckan har hittills gått jättesegt, det känns som att det är fredag imorgon, men icke! Jag vill ha helg NU! Denna helg ska jag spendera alldeles för mig själv och absolut inte göra någonting. Eller det som är planerat är att åka till mormor och morfar för mormor fyllde år igår och morfar fyller år imorgon. Sedan ska jag verkligen storstäda mitt rum, byta gardiner och kuddfodral åså och så blir det även lite pluggning. Det här ska bara vara MIN helg!

Nu är det dags för lite mer plugg.

PUSS

HAHA

Tjenarå! Har precis kommit hem från jobbet..

Måste bara visa en sak innan jag går och lägger mig. Matloggen blev jättetråkig idag så ni ska få se två andra filmer :)

Jag och elin satt på de nya caféet på trädgårdsgatan och pluggade idag. Dör lite på oss.





Jag har iaf fått skratta idag!

RSS 2.0