PUSS PÅ DIG SARA

Nu är det heeeeeeeeeeeeeelg! och som vanligt jobbar jag hela helgen men vad tusan gör det, för det är ju faktiskt HEEEEEEEEEEEEEEEELG! WOHO! 

Inte okej tjej.. hehhe.

Jaja.. Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Ska ta och hoppa in i duschen och ta en tripp till stan med Sara min underbara (hehe). Ska kolla på converseskor till henne och kanske ett par nya svarta höga jeans till mig. Vi ska ha en heldag idag. Äta middag, åka på ett hemligt homeparty där jag ska beställa massor av saker, oh yes! Du med Sara! Sen kanske det blir en nykter dansutgång, men det får vi allt se eftersom att jag är lite slut i kroppen av förkyldningen. Men det lär ju inte stoppa mig.

Nu blir det en dusch iaf


PUUUUUUUUUUUUZZzZZZzzzzzZzZZZZzzzzzZ. oj


FÖRLÅT KOMPISAR

Förlåt kompisar.. Men jag jobbar satan juste nu. Skriver imorgon efter jobbet (hinner nog). Men här får ni iaf se ett par godingar som jag köpte idag. Me like!



SKAKA RUMPAAAA

Första dagen på dagis som anställd idag gick mycket bra. Har precis kommit hem och nu ska jag och Sara fara ner på Ego och köra ett steppass med Uffe och ett Zumbapass med Sara (äntligen). Det är så jävla roligt med zumba att man riktigt längtar till varje gång. Skaka rumpa vettni, that's my thaaang. Heheh

Vi hörs
PUSS

EN ENEMY PÅ RUMPAN

Nu väntar sängen för jag är sjukt trött. Lite ont att ligga ner bara eftersom att en finne har bosatt sig på min rumpa, hehehe.. Så nu vet ni det!

Precis kollat på Big brother. Sjukt patetiskt program egentligen, men det går ju inte att låta bli att kolla.

Vi hörs nog imorgon kompisar.



Lycka till imorgon darling! Kommer gå asbra!

PUUUUUUUUUS

KLADDKAKA MED TP

Just hemkommen efter en heldags jobb på drakborgen, fick jobba över lite i brist på personal. Allt har gått jättebra och jag blev tillochmed erbjuden en heltidstjänst där idag. Men eftersom att jag inte har varit arbetslös och inskriven på arbetsförmedligen så gick det inte. Eftersom att det var menat att arbetsförmedlingen/kommunen skulle betala min lön.. Fattade inte rikigt. Men jävligt roligt att bli tillfrågad utan att ens behöva söka. Chefen har nämligen ett kontor på ett ställe där jag brukade städa förut. Roligt att få cred för det man har gjort tidigare, och att det kan leda till något annat. Känner mig faktiskt ganska stolt över mig själv (om man får säga så). Allt jävla slit lönar sig ska ni veta..

Men ja.. Imorgon börjar ju jag min tjänst på dagis så det ska bli jätteroligt, för jag trivs så himla bra på dagis.

Nu ska jag åka och hämta TP, sen ska vi baka kladdkaka och kika på nån film



Har saknat dig pruppen!

Vi hörs kompisar. <3

GRATTIS MAMIII

Idag säger vi grattis till världens bästa och snyggaste mamma på födelsedagen! :D

Jag och lillebror var precis ner och sa grattis och gav mor hennes present, ett presentkort på Affären värde 500 kr. Hon blev mycket glad eftersom att hon länge har sagt att hon ska köpa ett par jeans där.

Såå. GRATTIS! :D


BARA JOBB

Här vare jävlar i mig dött! Men faktiskt så tror jag inte att ni tycker att det är så kul att läsa det jag skulle skriva om jag skrev eftersom att det enda jag gör just nu är att jobbar och tränar.

Men jaa.. Kvällen har iaf spenderats hos Boobsan i hennes mysiga lägenhet som hon precis har gjort om litegrann. Vi har kollat på melodifestivalen (jaja Åsa..), kollat på QX gaygala, ätit massa gotta och snackat skit.

Och juste.. Igår fick jag reda på att min tjänst på dagis är en heltidstjänst och inte 75% och hur fett är inte det? Ingen är gladare än jag. Men jag tänker ändå behålla mina extrajobb, så det så.

Imorgon ska jag jobba min första riktiga dag på drakborgen så jag är lite nervös. Fast det kommer nog inte att vara nå problem. Så nu blir det sängen så jag är pigg på jobbet imorgon.

Puss på er kompisar


TRÄNINGSKVÄLL

Om en timme är det dags för dagsen zumbapass, tvärr så kunde inte Sara följa med idag så jag går själv och sen blir det nog en solning efter det. Men sen ikväll ska jag och sara ut och skaka rumpan natten lång på memento för att få lite extra rolig träning. Känns bra att vara på gång måste jag säga.

Så nu ska jag stänga igen butiken och kila bort mot EGO :)

SARA MIN SARA

Dagen igår blev väldigt lyckad.. Timmarna på jobbet gick jättesnabbt, träningen var jätteroligt och allt var på topp. Jag och Sara avslutade sen kvällen tillsammans hemma hos mig med färskpressad juice och gudomligt goda äggmackor och så en himla massa snacka utöver det! Kvällen kunde inte ha slutat bättre.

Sitter och väntar på Sara nu som ska hit och pröva lite kläder innan jag stänger och sedan blir det ännu ett träningspass. Ska också försöka tvinga henne att se på film med mig ikväll.

Men nu får hon tusan ta och komma, ska ringa och tjata på henne.

Hej så länge :)

ALLA <3 DAG

Glad alla hjärtans dag på er kompisar!

Eftersom att jag inte har någon käresta att fira denna dag med så kör vi en heldag med jobb och sedan ett zumbapass på det. Men blir bra det också. Jag har ju alla mina grymma vänner och min familj så jag klarar mig finfint.

PUSS


SLUT PÅ HELG

Nu är helgen slut och även jag. Det blir nog en ganska tidig kväll ikväll så jag orkar med morgondagens jobb. Nu är det jobb 12 dagar i rad som gäller utan en ledig dag. Det kommer nog inte vara några problem eftersom att det handlar om tre olika jobb. Nästa måndag börjar jag jobba på dagis.
Gårdagens danskväll blev mycket lyckad måste jag säga, för shit vad vi dansade, och roligt var det. Avslutade kvällen med ett drivein-mål på max som vi åt hemma i sängen hos Sara.
Vaknade tidigt idag eftersom att Sara började jobba halv 10. Så då for jag hem, bytte om och sen for jag, pär och mamma till mormor och morfar för att göra fint tills mormor skulle komma hem från sjukhuset idag. Så nu har jag nästan nyss kommit hem. Stannade längre än mamma och pär för att laga mat åt mormor och morfar tills imorgon.

Klev precis ur badet.. Och jag som aldrig badar fick nå infall att jag skulle lägga mig i badet och läsa och bleka tänderna, så det gjorde jag.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen.


DAGISFRÖKEN

Justeee! Jag har ju glömt att berätta att jag har fått jobb. Jag är numera dagisfröken och kommer jobba 75% fram till midsommar. Är så jävla glad :D Plus att dagiset ligger 50 m från där jag bor så jag slipper allt vad kostnader heter för att ta mig till jobbet. Det lönade sig verkligen att anmäla sig som vikarie.

Detta var något jag verkligen behövde, något ljust i detta mörker som är nu.



DANCE BABY DANCE

God kväll på er!
Har precis kommit hem och har tryckt i mig lite tacos. Har jobbat på affären hela dagen och for efter det upp på sjukhuset och hälsade på bästa mormor. Satt och snackade massa skit och skrattade. Två timmar bara flög iväg. Så glad att hon ska få åka hem imorgon.

Ikväll har jag och Sara en plan på att gå ut och dansa, det blir en nykter ugång (så tränar vi lite samtidigt). För det känns bättre att vara nykter för annars känns det som att denna kväll inte kommer sluta bra om känslorna tar över som det kan göra ibland om man dricker. Men roligt kan man ha ändå :D

Nu ska jag bara hitta något att ha på mig så jag är redo att åka till Sara när hon slutar.

Vi ses på dansgolvet kompisar!




PUSSS

*

Ta vara på ditt liv, för nu är det din stund på jorden

Wilhelm Moberg










word.

VI TAR VARA PÅ VARJE MINUT

Idag har jag jobbat på dagis, på småbarnsavdelningen så nu är jag helt slut i huvudet. För just idag hade alla bestämt sig för att grina och skrika extra mycket, haha. Annars brukar det faktiskt vara ganska lugnt. Klagar absolut inte för det är så himla roligt att jobba på dagis.

Ska ta och plocka undan lite på rummet medan jag kollar lite på Sveriges mästerkock på tv4play, eftersom att jag missade det igår (Nörd). Sen blir det nog en tidig kväll ikväll. Bara att ladda om inför morgondagen då det blir jobb på Affären hela dagen och därefter middag hemma hos pappa eftersom att Frida fyllde 20 igår.
Uppdateringen kanske inte kommer vara den bästa just nu. Men just nu känns det som att jag har annat jag vill lägga min energi på.

Vi tar vara på varje minut

VI SKA KÄMPA MED DIG

Ibland så händer saker som man verkligen inte trodde skulle hände en själv eller ens närmaste. Men just nu har något sådant hänt och det tar verkligen på en. Vi alla kommer finnas här för dig och vara med dig och kämpa med dig hela vägen. Du kommer aldrig att vara ensam!

Jag älskar dig

SLUT

Är helt slut efter kvällens träning och har precis tryckt i mig två äggmackor (mums). Nu väntar sängen jag fytusan vad skönt det ska bli att sova, måste ladda inför en hel dag med söta barn och blöjbyten.

Nattinatt

UTTRÅKAD

Fy vad uttråkad jag är, tur att jag snart ska åka och träna. Lyckades tvinga med mig Elin på lite styrketräning, så nu är jag glad. Dock ska vi inte träna förrän vid nio så just nu sitter jag bara på min säng och är jätterastlös.

Tror jag ska gå ner och prata lite mer mor nu för att fördriva lite tid.

Hoppas att du är redo för lite träningsvärk bruttan :)



BÄSTA MORMOR

Ska snart åka upp på sjukhuset med morfar och hälsa på mormor. Det är ingen fara med henne men jag känner att jag absolut måste åka och hälsa på min bästaste mormor i hela världen! För det är vad hon är, BÄST! Ska köpa med mig hennes favoritchoklad så hon mår lite bättre.

På tal om att må bättre så är båda mina träningspartners sjuk idag.. Både Josephine och Sara ligger hemma och sjukar sig. Så nu får ni se till att kurera er och bli frisk fort så vi kan träna kompisar. Ser iaf ut som att jag får träna själv ikväll, men jag känner att jag måste ta mig iväg och träna själv även om det är mycket tråkigare. 



Love you <3

JOBB JOBB JOBB

Nu är min och jossas utmaning igång och än så länge har det gått bra, haha. Nä men det känns faktiskt som att detta inte kommer att bli några problem eftersom att peppar varandra.

Kom precis hem och har som sagt varit på drakborgen nu på förmiddagen. Fick se lokalerna, fick lite information och lite sånt och kommer troligtvis att få jobba på söndag som det ser ut nu. Känns bra att vara hemma igen så jag får jobba. Har jobb varje dag den här veckan så det klagar jag verkligen inte på.

Måndag: Drakborgen
Tisdag: Dagis
Onsdag: Affären
Torsdag: Dagis
Fredag: Affären
Lördag: Affären
Söndag: Troligtvis drakborgen

Fullt upp, det gillar vi!

HOME SWEET HOME

Nu är jag hemma i lilla Sundsvall igen. Har precis ätit lite kycklinglasange och nu är det nog dags att krypa ner i sängen så jag är pigg imorgonbitti. Klockan 10 ska jag nämligen befinna mig på drakborgen i Birsta. Ska vara extrapersonal på helger osv men ska dit imorgon för att få lite inblick i vad jag kommer att göra. Alltså provjobba lite så jag inte får världens chock när jag blir inslängd någon helg då det är 12 barnkalas samtidigt. Spännande måste jag säga. För er som inte vet vad drakborgen är så kan jag berätta att det är ett stort lekland för barn.

Det är så roligt att ha olika jobb för då hinner man aldrig bli less eller tröttna på något.

Nu ska jag borsta tänderna, läsa lite sen sova!

God natt på er :)

I KNOW WHERE I'VE BEEN

Bäst just nu

VAPIANO

Nu är det snart dags att bege sig in mot stan för att träffa Carolina. Vi ska äta en sen lunch på Vapiano och sen gissar jag på att det blir en liten sväng på stan. Min buss hem till Sundsvall går 17:15 så vi har lite tid att slå ihjäl iaf. Men den 25e mars är jag tillbaka i huvudstaden igen!
Vi hörs när jag kommer hem. 


SVULLON

Nu är det nog dags att gå och krypa ner under täcket och kanske läsa lite. Ska träffa Carolina på stan imorgon innan jag åker hem så jag vill kliva upp i tid och få ut så mycket av dagen som möjligt, för vem vet när vi ses nästa gång? Ska nog tvinga upp henne till Sundsvall snart.

Jag och Åsa har suttit i soffan hela kvällen och svullat i oss massa chips och godis så nu ser jag verkligen fram emot min och Jossas utmaning. Nu jäklar är jag peppad för träning! Håller på att bli lite smått galen eftersom att jag inte har tränat på en vecka. ojoj..
God natt på er

VILKEN DAG?

Det känns verkligen inte som att det är lördag idag. Känns snarare som att det har varit söndag i två dagar nu.
Igår hade jag en heldag med Amanda. Vi åkte först runt halva stan för att leta en frisör som hade tid att klippa mig och tillslut så hittade vi en. Efter det åkte vi hem till Åsa, lagade mat och började förfesta. Vid halv 11 for vi in mot stan och gick in på Soft bar och dansade loss. Blev en ganska kort kväll för min del men det var roligt  så länge det varade. 

Idag har jag och Åsa hade en riktig segdag.. Ja, jag har det iaf. Vi har varit på promenad, kikat på film och nu har vi precis ätit tacos. Och snart mina vänner börjar melodifestivalen och ingen är gladare än Åsa. hehe.

Ja och imorgon är det dags att bege sig hem till Sundsvall igen. Dags att jobba igen, men jag klagar inte, jag älskar att jobba. Plus att på måndag börjar min och Jossas utmaning, det ser jag fram emot! 100 Spänn gumman ;)


HJÄLP!

Ja.. så blev det med den tidiga kvällen. Fastnade i bildernas värld och nu måste ni hjälpa mig kompisar (SNÄLLA). 

KORT ELLER LÅNGT HÅR!?








TIDIG KVÄLL

Vi har precis tryckt i oss massa glass och fruktsallad så nu jäklar är jag mätt, och trööött! Även fast det vart en tidig kväll igår och jag bara drack två glas vin så har jag varit helt slut hela dagen så jag tror faktiskt att det får bli en tidig kväll ikväll, kan behövas faktiskt. Tror jag ska ta och borsta tänderna nu och lägga mig och läsa lite.

Så god natt på er <3



En myskväll i somras i kungsträdgården

TOP MODEL

Sitter i soffan och kollar på Top Model, sesong 11. Väntar på att klockan ska gå så jag kan börja laga mat tills Åsa kommer hem. Idag blir det spagetti och köttfärssås, sedan blir det en liten efterrätt men det tänker jag inte skriva ut ifall hon skulle läsa, det är en liten hemlis.

Skulle egentligen åka till stan för att träffa Amanda idag men det blev inte så. Vi tar en heldag imorgon istället och avslutar med en utgång på kvällen. Awesome.

Nu fick jag precis ett sms av Amanda som kräver att jag ska lägga upp bilder på FB sen gårdagen.. Så ja, nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med ett tag.





FINEST AWARDS

Vi hade superroligt igår och alla var hur snygga somhellst! Carolina som hade blivit bättre under dagen följde också med så det var jättekul!

Jag mötte upp Carro vid halv 8, då gick vi och tog ett glas vin innan vi gick bort till Café Opera för att ställa oss i kön och straxt efter vi hade ställt oss så kom Amanda. Damn vad människan passar i sin nya frisyr! Iaf.. Vi gick in och hängde av oss jackan och kom precis i lagom tid tills prisutdelningen började. Man kände sig ganska missplacerad egentligen men det var så himla roligt att faktiskt se alla i verkligheten, även om de faktiskt inte är värsta kändisarna.. Så dom Tyra, Kenza, Josefin Crawford, Katrin Zytomierska (stavning) med flera.

Efter prisutdelningen gick vi runt och "minglade" lite innan vi faktiskt bestämde oss för att köra en liten svängom på dansgolvet. Vid 12-tiden begav vi oss hemåt eftersom att vi inte kände oss så jättehemma där och vi var ju mest där för att kolla på prisutdelningen. Och en lyckad kväll blev det!

Bilder är inte av bästa kvalité men vi stod långt bak och min kamera är inte den bästa.


Josefin Crawford (konferencier)


Kissie och hennes Bror peter delade ut ett pris


Babbsan, prisutdelare


Ana Gina (prisutdelare)


Paow (pristagare för mest personliga blogg)


Kenza fick pirs för årets modeblogg




SMINKNING

Hårfärgen blev som den skulle och nu är sminket klart. Körde på en enkel eyelinersminkning eftersom att halsbandet är så maffigt. Snart är det dags för hårfixning och påklädnad. Måste vara klar till halv 5 för då ska jag och Åsa åka och äta innan jag ska in till stan.


KRYA PÅ DIG

Nu sitter hårfärgen i, det kliar överallt och jag kan såklart inte låta bli att klia så nu är mina långa naglar helt kvarta.. typ. Det borde finnas med två par handskar, ett par som man har på sig när man sätter i färgen i håret och ett par som man har på sig när färgen verkar. Bra idé där Matilda.

Längtar tills jag ska börja göra mig iordning. Ska sätta mig och googla på lite olika sminkningar som jag skulle kunna tänka mig att ha ikväll. Herregud vad tjejig jag är! Men idag får jag faktiskt vara det, så det så.

Juste.. Fick nyss ett samtal av fina Carolina och stackarn har åkt på magsjuka och kan inte följa med ikväll :( Så himla tråkigt! Men det tar vi igen på fredag vännen. Se till att krya på dig nu.

Bild från Spanien, party som vanligt


Herregud, nu jävlar kliar det i huvet.. Måste gå och göra nåt åt det.

PUSS

DAGEN

God morgon God morgon!
Solen lyser utanför fönstret här i Kungsängen, dagen kunde inte ha börjat bättre! Ska ta och trycka i mig lite frukost och sedan ta en prommis med hundarna bort till Coop och köpa hårfärg. Kan ju inte gå med fetaste utväxten ikväll, nej det håller inte!

Jag börjar nästan bli lite nervös inför kvällen, tänk om jag är för nedklädd.. Vad kommer alla att ha på sig? Herregud. Nej nu är jag bara fjantig. Kommer bli asbra och jag längtar extra mycket eftersom att jag ska få träffa Amanda och Carro! Dom läju vara assnygga som vanligt.



Vart tog den lilla brunfärg jag hade från Spanien vägen?

SUSHI

God eftermiddag
Har precis kommit hem till Björn igen efter en dag på stan. Yrade runt med bilen i stan hit och dit innan jag tillslut hittade rätt. Fytusan det är inge roligt att köra någon annans bil i en stad man knappt känner till, men det gick ju bra iaf. Gick ner till Jennys butik Myrra och kikade runt lite innan hon hade lunch. Gick och åt sushibuffé och båda tröck nog närmare 20 bitar, hehehe. Så himla gott! 

Lite shopping hann jag också med såklart, det blev en väska på gina (välbehövlig) och ett feeeetsnyggt halsband som jag har suktat eftersom som jag kommer bära imorgon på Finest Awards till min jumpsuit. 

Nu ska vi åka till innebandyhallen här i rasbo där Simon, Philip och Sebastian har träning. Björn är tränare så jag tänker sätta mig och snacka massa strunt med Jenny som också kommer vara där. Och efter träningen bär det av till Åsa. Läängtar!

Här har ni väskan jag köpte. Den är mycket snyggare i verkligheten


Och här har ni världens snyggaste halsband (bilden är lånad av Esmeralda Nilsdotter)



Hörs senare
<3

EARLY MORNING

God morgon snyggingar
Idag var jag uppe tidigt, rättare sagt halv 8. Följde med Björn till jobbet så jag kunde ta bilen tillbaka hem sen. Så nu har jag precis ätit lite frukost och ska snart börja göra mig klar för att åka in till stan och luncha med Jenny klockan 12. Blir kvar i stan till halv fyra då jag ska hämta björn på jobbet, då blir det hem hit och packa igen och sedan åker jag vidare till stockholm och bästaste Åsa och voffsen. Det ska bli så himla kuuuul! Kommer bli den bästa veckan på länge, det känner jag på mig.

Finaste voffsingarna


Och nu till den stora frågan.. Vad tusan ska man ha på sig idag då?

Nu ska jag gå och platta håret, hörs sen

Puss så länge!

RSS 2.0