KÖRKORTSTEORI!

Jag måste bara meddela er att jag klarade teorin idag :D

BLOGGDESIGN

Tack för den tjusiga bloggdesignen, Emelie :)


NY KLOCKA



Äntligen har jag köpt en ny klocka. Jag har letat aslänge efter en lite annorlunda, snygg, vit klocka :) Jag älskar den här.

TISDAG

Hej mina vänner.

Jag ligger hemma och pluggar in det sista på körkortsteorin. Det känns mycket bra må jag säga. Jag hade körlektion idag och min körlärare sa att jag hade klarat uppkörningen om det hade varit idag. Det var en väldig lättnad att höra eftersom att jag inte rikitgt känner mig 100% säker än så jag ska ändå köra min sista dubbla lektion på torsdag. Så nu är det bara att peppa för jag vill verkligen klara båda delarna på första försöket.

Jag måste ju berätta om festen i lördags också. Det var så himla roligt! Alla var superfina, ljudet och ljuset var kung och allt var bara så roligt. Fast ett litet, eller ganska STORT minus fanns det.. Någon stal Matildas mobil vilket är så jävla respektlöst så det finns inte. Man bjuder in massa vänner och deras vänner och så har någon hjärta att göra något sådant. Hörde även att någon blev av med sin plånbok.. Jag blir så arg. Fast bortsätt från det så var kvällen kung! Tack så mycket allehopa. Och även ett stort tack för alla fina presenter.

PUSS


FÖDELSEDAGSFEST

God morgon världen.

Idag är det dags för min, boobie och camillas efterlängtade födelsedagsfest. Det kommer komma ca 200 pers så vi kan ju säga att vi är ganska spända! Temat för kvällen är Röda Mattan så alla kommer vara hur stiliga somhellst. Så nu är det nog dags att kliva upp, det är mycket som ska fixas idag.

Hoppas att alla som är bjudna kommer få en GRYM kväll, det tänkte jag ha iaf!

NU KÖR VI


GRATTISSSSSS!

WOHOOOOO. IDAG TOG MIN ÄLSKLING KÖRKORT. GRATTIS SOM FAAAN MATILDA!!!!!!


GRATTIS

Idag fyller min BÄSTA vän Matilda 18 år! <3 Jag älskar dig



GOD NATT

Nu går jag och lägger mig för att vakna upp som 18-åring imorgon. Det gillas

INTE OKEJ

Jag tycker inte att det är acceptabelt att kalla någon för hora

ÖNSKELISTA

Måste först passa på att säga grattis till Camilla, Marlene, Hamupus och Danilla på deras födelsedag! Och sen eftersom att jag fyller år i morgon så tänke jag passa på att göra en liten önskelista. Så nu får vi väl se om Gud finns..

* En lägenhet nära stan/ i stan
* En ny bensinsnål bil
* Att jag ska klara uppkörningen och teorin på första försöket! (Även Boobie också)
* Ny inredning till mitt rum
* Pengar
* En plastklocka (vit)
* Partykläder
* Smink
* Massa saker tills jag flyttar hemifrån
* Flera miljoner kronor
* Ett litet semesterhus i typ.. Australien
* Stora ringar
* En stor stickad tröja och tjocka strumpbyxor
* Röda och blå converse

Ja, ungefär så.



EGO

Nu åker jag och tränar med Aina.

HEIHEI


GRYM KILLE



Ja, inte fan är han dålig iaf

SÖNDAG

Nu är det slut på ännu en vecka. Denna vecka har inte varit den bästa må jag säga, iaf inte skoldagarna fast helgen har varit mycket bättre iaf.

Just nu ligger jag på min nybäddade säng och kollar på The Biggest Looser samtidigt som jag proppar i mig mörk cholad utan minsta dåligt samvete! Jag ska nog inte göra något spec nu innan jag ska åka och träna om tre timmar, det blir Uffes steppass. Sedan måste jag ut och övningsköra och ikväll blir det pluggning av körkortsteorin också.

Igår var det en mycket lugn skön dag. Jobbade på förmiddagen sedan kom Boobie och hälsade på mig ett tag och efter det blev det pluggning av körkortet innan Amanda kom och hälsade på. Det blev en ganska rolig kväll tillslut iaf. Det slutade med att vi var ute och åkte lite bil.


ÄNTLIGEN FREDAG

Nu är det ÄNTLIGEN fredag igen!

Jag och TP ska åka och äta på Jops om två timmar, sedan blir det till att se Flickan som lekte med elden. Som vi har längtat! Första filmen, Män som hatar kvinnor, är ju kanske hur bra somhellst och jag har faktiskt väldigt höga förväntningar på den andra också.

Ska ta och plugga lite körkortsteori nu innan vi ska göra oss klara att fara.

PS: Måste berätta att jag och Boobie var och åt sushi för första gången igår. Det var helt OK, fast vi måste medge att hamburgaren på donken efteråt var mycket godare! Men nu har vi iaf testat som vi hade lovat oss själva att göra.

HÖRS!


SOVMORGON

God morgon världen.

Just nu ligger jag i sängen (jätte kissis).  Jag vaknade av att jag drömde en jättesjuk dröm, typ en mardröm. Det var jag och Boobie som var med, mer orkar jag inte gå in på, för jag vet själv att jag inte brukar orka läsa när andra skriver om vad dem har drömt.
   På tal om Boobie, idag ska jag äntligen vara med henne. Jag saknar henne supermycket!

Nu ska jag snart ta och kliva upp och duscha, plus att jag måste gå ner och se hur mami mår.
   Jag har sovmorgon till typ 12 så det känns bra att jag kan ta det lungt på morgonen för en gångs skull. Fast om jag känner mig själv så kommer jag väl bli lite sen ändå. Jaja.. Nu ska  jag samla lite kraft för att kliva upp snart. Vi avslutar med min kalender..

Min kalender, 17 sept

* 14:10  - the doctor
* Vara med boobie
* Plugga körkortsteori!

 


I AM HERE FOR YOU



<3

HEMMA

Hej Dagboken..

Sitter hemma i soffan nu och är kanske hur trött somhellst. Skoldagen idag var inte den bästa, kände mig totaldepp. Fast det vart bättre när jag hade min danslektion sista timmen. Vi har dansat afrikansk dans i någr veckor nu och vi hade fått i uppgift att göra en egen koreografi och idag redovisade min grupp. Det gick super!

Efter skolan gick jag direkt bort till Ego med pantern för att köra ett dance aerobics pass. Hur jävla kul somhellst var det. Så nu är jag helt slut efter två hårda träningspass.

Nu är det Idol på tvn och jag tycker så himla synd om dom som verkligen tror att dom är jättebra och verkligen vill gå vidare, men som egentligen verkligen suger!


Nu ska jag ta och smörja in mammas arg med nån kräm för hon har bajsont i armen fast hon är lite cool for school för att kolla upp det tror jag. Stackars mami <3

PUSS så länge mina vänner

MIN KALENDER

Min kalender, 16 september

* Läxa samhälle - mina drömmar om framtiden
* Läxa samhälle - intervjua mamma, orättvisor i Sverige och världen
* Flora 17:00? NEJ
* Träna med pantern
* Gå till optikern - GLÖM INTE! Check!
* Plugga körkortsteori!


MIN KALENDER

Min kalender, 15 september

* Dubbel körlektion 13:30
* Personalmöte eon 17:00
* Musikmässa domsaga 15:00 (missar)
* Gå till optikern (glömde igen)

FJANT!

Jag är så arg så jag tror att jag spricker!

LÅNGHÅL

Har precis kommit hem från skolan. Fick med mig Johanna, så jag slapp vara ensam tack och lov. Så nu ska vi väl bara mysa ner oss i två timmar innan vi ska åka tillbaka till skolan igen.

MIN KALENDER, Måndag 14 september

* Optikern efter skolan
* Danceaerobicspass på ego 18:40
* Plugga körkortsteori


SÖNDAGKVÄLL

Ja, nu var det åter igen söndagkväll vilket betyder att det är skola igen imorgon. Morgonen börjar med idrott och efter det har jag ett hål på tre timmar.. Hur ska jag lyckas spendera dom nu när amanda är sjuk och inte kommer vara på skolan?

Jaja.. Elin och Leon var som sagt här i eftermiddag. Åh, lille myskillen. Jag funderar på att åka ner till Stockholm och hälsa på elin om ett tag, och självklart åsa också!

Tror jag måste lära Elin och Leon vilket lag man ska heja på och vilken sport man ska kolla på ;)






SOMMAR

Hur underbart var inte det här då?


KRYA PÅ DIG AMANDA


GOD MORGON

Idag är det en ganska bra morgon. Jag och TP har nyss ätit frukost och nu ligger vi i sängen igen under TP's otroligt sköna fluffiga täcke och solen lyser utanför och himlen är klarblå (iaf som det ser ut härifrån).

Har nog inget spec planerat idag (som det ser ut i min kalender iaf). Det är sjukt vad beroende jag är av min kalender. Jag skulle verkligen inte klara mig utan den, vilket är ganska så tragiskt. 
   Eller just det! Elin ska nog komma och hälsa på hos oss idag med sin lille bebis Leon! GULL!

Undra om jag ska ta och skriva vad det står i min kalender varje dag så ni får en liten inblick om hur min dag ska se ut även om jag inte orkar skriva om det!

MIN KALENDER, söndag 13 sept.

* Besök av Elin och Leon?
* Köpa bilstereo av stefan och installera den?
* Plugga körkortsteori!



PUSS

TRÖTT TJEJ

Ja, just nu är jag en väldigt trött tjej, och en illamående tjej. Jag har proppat i mig onyttigheter hela dagen, vilket kanske inte var en sån bra idé. 
  
Ligger hemma i TP's säng nu iaf, väldigt skönt må jag säga. Stod ju som sagt i kiosken på eon förut, visst gick det bra men det var kanske inte det roligaste jag har gjort. Det fanns mycket gott för magen men ingen goding att hålla ögonen på, en liten besvikelse ;)

Nu ska vi nog snart ta och sova. Blir nog att krypa ner under täcket och kika lite på lejonkungen tills vi somnar.

PS: jag fyller år om en vecka och tre dagar! JÄH

PUSS

NYTT FÖRSÖK

Yes, nu gör vi ett nytt försök med bloggen.

Det har hänt ganska mycket sen jag slutade blogga, både bra och mycket dåliga saker. 
 
Nu har skolan kört igång igen och jag kan inte säga att jag är särskillt motiverad.
   Härromdagen fick vi beställa studentmössor på skolan, så nu jävlar är jag pepp på allt som ska hända inför studenten!

Jag är också i full gång med körkortet och har inom en snar framtid uppkörning. Woho, nu jävlar smäller det snart. Det är så frustrerande att man vet att man kan köra, bilen står utanför men jag får inte ta den och köra iväg själv. Fast snart så!

Just nu är jag med TP, vi har precis kollat klart på Män som hatar kvinnor, kanske den bästa svenska film jag har sett..
   Snart ska vi iväg till e.on arena och stå i kosken åt min lillebror eftersom att han är för liten för att göra det själv, plus att jag är världens snällaste storasyster. :)



PUSS


LÖRDAG

Snart är jag igång igen, väntar bara på att min väldigt enkla design ska bli klar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0