WE ARE THE WORLD



Gillar denna nya version!

OLEARYS

En superglad Matilda som skriver.

Min chef ringde för ett tag sen och kom med en chockande fråga! Hon frågade om jag ville jobba på Olearys Bowling imorgon. Så imorgon ska jag servera där, ska bli askul och jag är asnervös :D

Jag vet en som inte kommer kunna sova inatt iaf.


SUMMERTIME

Såhär kommer jag nog se ut den största delen av sommaren.. Loooove it! Så snälla kan sommaren komma lite fort nurå.

Summer
Summer by molofsson featuring H&M sunglasses

COOLD

God morgon mina vänner..

Sitter här redo för att gå till bussen. Känns konstigt att gå till skolan idag eftersom att min kropp verkligen var inställd på att det var lördag igår eftersom att vi var lediga. Dagen kommer att bestå av skola, jobb, jobb och plugg. Fy jag vill inte. Jaja, bara att bita ihop!

Nu ska jag borsta tänderna och gå ut i det kalla, soliga vädret.

Ha en fin dag

HEI


BLACK LOVE

Detta bär jag mer än gärna när våren kommer


Black love
Black love by molofsson featuring Helmut Lang jeans

HOME

Har precis kommer nu hem och sitter med samhälleboken reda för att plugga.
   Var askul att spela tennis idag, även om det kanske inte gick så jättebra. Skyller på att det faktiskt var första gången jag spelade. Efter tennisen åka jag och amanda hem till henne och bakade lite, mums då! Sedan åkte jag och hämta min mor och skjutsade hem henne innan jag åkte och jobbade.

Nu blir det lite plugg, prov på fredag..
Kanske skriver lite mer senare


KIZZ

LADDAD

Nu jäklar är jag laddad för tennis!

Och som jag och Amanda pratade om, är man inte bra så får man väl se lite duktig ut iaf! Haha

NU KÖR VI! KILLARNA MOT TJEJERNA!


SJU ÅR



Kan ni tänka er att de här tre tjejerna är sju år gamla. Snacka om att kunna skaka rumpa.. Känns lite konstigt dock att se hur dom är klädd och göra de rörelser de gör med tanke på hur ung dom är, men det går inte att förneka att dom kan sin grej.

THE L WORD

Har spenderat de fyra senaste timmarna med att kolla på The L Word. Jag är helt fast!

Nu blir det en dusch


CHANGES

Det är sjukt vad tiden går fort! Sitter och kollar igenom lite bilder från några år tillbaka.. Måste säga att det är mina frisyrer som förändras mest.

Vår 2007



Sommar 2007



Några veckor senare, sommar 2007


Vinter 2007



Vår 2008



Sommar 2008



Vinter 2008



Vår 2009



Sommar 2009



Vinter 2009



Jag och ungefär sådär ser jag väl ut nu också..

Vilket roligt tidsfördriv.

HEI!

GODNATT

Nu säger vi god natt!

Hörs imorgon


3

FEST SOMFAN


SMULTRONTE

Äntligen hemma!

Sitter på sängen och dricker te och äter skorpor, mums. Dricker ett te som jag fick av Thess och John när jag fyllde år, det smakar smultron och är asgott!

Funderar på att plugga lite innan jag ska sova. Har ingen skola imorgon, istället ska vi på noliamässan, kan ju bli lite kul! Och på onsdag är vi lediga och då är planen att dra och spela lite tennis. Soft skolvecka må jag säga.

PS: det pirrar lite i magen

HEI!

SKOLA

Råkade försova mig idag så jag passade på att ta lite tid på mig eftersom att jag ändå inte hade hunnit till idrotten.. så nu är jag klar och ska begemig till bussen, gruvar mig lite, för satan vad kallt det är ute!



Till och med sminkad idag... ojoj!


STÄDASTÄDA

Det blev inte så mycket städning förut, åkte på basket med Jens istället. Men nu är jag iaf hemma och har tagit tag i städningen så nu är det fint här, på hela övervåningen. Sa ju att jag skulle lägga upp en bild men det orkar jag inte..

Helgen är nu slut och det är dags för skola imorgon igen. Så nu är det bara att ladda om. Har tre prov i veckan så nu gäller det att ligga i om jag ska klara alla.

Vi hörs imorgon

Nattinatt


Imorgon pumpar vi satan på idrotten amanda, haha eller?

STÄDNING PÅ G

God morgon!

Sitter på min säng och kollar runt i mitt lilla rum och kan verkligen säga att det ser FÖRJÄVLIGT ut just nu. Ja så nu blir det storstädning! Ímorgon är det en ny skolvecka och det betyder att jag inte kommer att ha tid att städa så jag ska göra det nu och satsa på att hålla det städat så länge det bara går.

Här ser ni lite hur det ser ut nu, sen ska ni få se när det är städat.





Nu kommer snart TP hit och ska äta födelsedagsfika eftersom att min mor fyllde år igår, så nu måste jag lägga på ett kol.

Nu ska musiken strömma ur högtalarna

Hörs sen!

HEI


GRATTIS MAMI

Innan det blir en ny dag så måste jag ju faktiskt skriva grattis till min mor som fyller år idag. Jag gav henne ett presentkort på noppning och färgning av ögonbrynen och en hårinpackning från biolage. Det blev mycket uppskattat :)

SÅ, GRATTIS MAMI PÅ FÖDELSEDAGEN!


MONEY MONEY MONEY

Innan studenten så är det ju dags för bal vilket betyder massa förberedelser. Idag har jag bokat tid för både hårfixning och sminkning till balen. Klänning är också fixad för längesen, dock ska den sys upp och grejas till lite.
  Känns som att det kommer att gå väldigt mycket pengar runt studenten, men det kommer det vara värt! Det händer ju bara en gång..

På tal om mycket pengar så funderar jag starkt på att boka en biljett till Bounce i globen, fan vad jag vill gå och se deras sista föreställning. Dock så kostar det ju lite och jag vet inte riktigt om jag kommer ha råd.


MELODIFESTIVALEN

Nu är det lördagkväll och jag sitter hemma och äter chips (ovanligt).. Melodifestivalen är på i bakrunden och jag måste faktiskt säga att jag tycker att melodifestivalen är ganska värdelöst. (sorry åsa) Tycker mest att alla låtar låter lika..

Kanske får bli lite plugg istället.. eller inte. Det får vi se. Är för övrigt väldigt partypepp, men så roligt ska vi inte ha.

Skriver mer om ett tag. 


BOOBIE

Nu går jag och jobbar sedan åker jag till Boobie <3


SNYGG

Måste bjuppa på en liten snygg bild som jag hittade på panterns bilddagbok. Denna bild togs när vi lekte förra helgen. Hur snygg?


CONVERSE

Jag MÅSTE inhandla ett par röda converse. Jag måste bara ha det i sommar!

Jeansshorts, vitt oversizelinne, stora solbrillor och röda converse. JAPP!





SIMMA SOM FISKEN

En nysimmad Matilda som skriver just nu! Har varit på alnöbadet och simmat 30 längder, hur skönt somhellst så nu kommer jag sova väldigt gott.

Imorgon är det fredag igen, veckorna bara flyger fram. Kvällen imorgon kommer spenderas hemma hos Boobie, för på lördag morgon är det dags för en ridtur på matildas hästar. Det är så mysigt att rida. Visst var det ett tag sen jag red med det sitter nog kvar i kroppen.

Nu funderar jag på att bädda ner mig i sängen och läsa min bok som jag måste läsa.. Stolthet och fördom. Totalt värdelös!


JOBB

En helt vanlig dag med skola och lite annat.

Sitter just nu hemma i min säng och väntar på att få åka på jobbet, och har TP liggandes på golvet har jag också. Ikväll blir det till att plugga satan om jag ska klara naturprovet imorgon. Men det återstår att se!

Nu blir det jobb!

HEI!


FETTISDAGEN

Idag är det fettisdagen och jag har tryckt tre semlor. heheheh.. Men jag hade faktiskt inte ätit någon i år. Finns det någon gräns på hur många man får äta denna dag?

Jag älskar semlor <3


HALSBAND

Måste visa er mitt otroligt snygga halsband jag fick av Boobie på alla hjärtans dag. Jag Älskar Det! Tack somfaan.


SPOTIFY

Precis hemkommen från jobbet. Nu väntar lite städning innan jag far iväg till Boobie.

Delar med mig av min awesome spellista!

SOMMARKLÄNNINGAR

Sitter på min säng och stirrar ut genom fönstret på det fina, soliga vädret och stirrar sedan in i min garderob på alla fina sommarklänningar jag har.. *suck* Kan inte snön bytas ut mot gräs, och all is på havet mot skönt badvatten..

ALLA <3 DAG

God morgon alla små hjärtan

Som sagt så är det ju alla hjärtans dag idag, en dag för alla små söta par att rå om varandra.. MEN.. eftersom att jag inte har någon liten karl att rå om så ska jag istället vara med Boobie, vilket är ännu bättre! Vi ska laga en liten mysmiddag och bara rå om varandra. Det var ett litet tag sen vi var med varandra så det ska bli asmysigt.
   Fast jag måste faktiskt medge att jag är lite småavis på alla par som typ ska gå ut och äta och gå på bio eller liknande. Det hör liksom till på något sätt.

Så vad ska alla göra idag?

Nu ska jag gå ner och fika med my lovely family <3

Bjuder på en liten pussbild, dagen till ära


PUSSSSS! Ha en bra dag

SOVMORGON

Äntligen ligger jag i sängen efter en fullspäckad dag. Var som sagt på birsta med Milla och Bella, gick bara runt och kikade lite. Sen blev lite till att jobba lite innan det var dags att åka och hämta mamma och sedan äta middag. Gjorde indisk mat, mums!

Kvällen har spenderats hemma hos Pantern, i hennes nya mysiga lägendet, med Pantern och hennes syrra, Elin. Har ätit kladdkaka, käkat pringles, druckit cola, knäppt fula bilder, kollat på melodifestivalen och varit på förfest på Evolet.. ja, det var väl ungefär våran kväll :) Mysdå! Eller just det, jag lyckades fixa ett litet extrajobb åt pantern ikväll så då blev det lite glädjetårar. Hon ska få jobba med mig på Cupolen. Kung då! Älskar att kunna göra någon så glad!

Snart är det dags att sova känner jag. Slipper tack och lov kliva upp och städa imorgonbitti, eftersom att jag gjorde jobbet nu i eftermiddag istället. Så nu får jag ÄNTLIGEN ta en sovmorgon. Jag minns inte sist när det hände!? Lycklig tjej just nu.

Om det inte blir något mer inlägg innan jag ska sova så säger jag God Natt!

PUSS


CYA

HEEEI! Nu drar jag!



Nyjeansen är på!

BIRSTA

Drar till birsta ett tag med Bella och Milla. Hur blev det med städningen då? Äh, det tar vi sen!


I BRIST PÅ ANNAT

Vi kör en liten lång onödig lista för att fördriva lite tid


denna person har bra andedräckt - Hur har man bra andedräck? Räcker väl med att den inte luktar?
denna person skulle jag kunna göra allt för - Min lillebror
denna person älskar jag mest - Är familjen en person?
denna person har jag haft sex med - Alla
denna person är det bästa som har hänt mig - Matilda Burström
denna person finns alltid där för mig - Matilda Burström
denna person saknar mig - Min pappa skulle jag tro/hoppas på
denna person skulle jag ringa om min pojkvän hade tagit livet av sig - Mamma
denna person vill jag kasta en sten i huvudet på - Nån dumjävla jävel 
denna person är bra på att kyssas -
Jag
denna person kysste jag senast - Jens B
denna person är värd guld för mig - Theres Persson
denna person kommer jag aldrig svika - Paulina Allberg
denna person är kul - Morfar
denna person är gullig - Mormor
denna person fick jag senast ett sms ifrån - Jens Hedörn
denna person skickade jag senast ett sms till - Hjalle
denna person va jag hemma hos senast - Theres Persson
denna person va senast hemma hos mig - Amanda Eriksson
denna person va jag senast på fyllan med - Amanda Eriksson
denna person låg senast i min säng - Jag
denna person har jag haft roligt med - Amanda Eriksson
denna person har alltid varit något extra för mig - Mormor och morfar
denna person har jag släppt kontakten med - Filip
denna person kommer jag aldrig släppa kontakten med - Matilda Burström
denna person va jag senast på toaletten med - Ingen aning, amanda kanske?
denna person delade jag senast en cigg med - Ingen alls
denna person sov jag senast hos - Amanda Eriksson
denna person är min älskling -  Lillebror
denna person vill jag inte tänka tanken på att mista - Just nu mormor och morfar
denna person har jag bråkat med många gånger - Lillebror
denna person hatar jag - Hata är ett starkt ord
denna person vill jag ha sex med - alla
denna person vill jag ta en tugga av - Han i stepup! MHM
denna person vill jag lära känna bättre - Ingen/alla?
denna person pratade jag senast med på msn - Michael Hansen
denna person pratade jag senast med i telefonen - Jens Hedörn
denna person har jag varit ute med på natten - Matilda Burström
denna person har jag sovit med i någon annans säng - Theres Persson
denna person har jag sovit hos - Isa Höglin
denna person har jag käkat godmat med - Lisa Jonsson
denna person va jag senast med på bio - Amanda Lööv
denna person kollade jag senast på film med - Theres Persson
denna person skrek senast åt mig - Ingen
denna person skrek jag senast åt - Bror säkert
denna person är min storasyster - Daniella Ödén
denna person är snygg - Matilda Burström
denna person saknar jag - Åsa Olofsson
denna person är mysig - Amanda Lööv
denna person va jag senast tillsammans med - Pass
denna person äcklar mig - J.S
denna person skulle jag ge en halv miljon för att kunna klara sig i cancer - Alla som behöver!
denna person är bäst - Mamma
denna person ska jag träffa nu - Ja, VEM? KOMKOM!

UPDATE

Blev inge skrivande igår tyvär. Hängde med TP hela dagen och kvällen..

.. Och nu ska ni få höra!

Den 21 maj drar och TP till Turkiet en vecka. OH YES THAT'S NICE!
Vi valde mellan Cupern, Bulgarien och Turkiet, men Cypern blev för dyrt, Bulgarien för kallt i vattnet och kallt på nätterna så då var Turkiet det klart bästa, både då det gällde pris och värme. Det blir ett kungavslut på våran skolgång.

 

Bild från vårat hotell..

Klockan är nu strax efter nio och jag är vaken.. Ja, det var nämligen så att jag skulle börja jobba halv 9 (städa på ica), fast när jag kom dit så var redan Madde där, som hade tagit fel på dag, och hon var nästan klar med städningen så det var bara för mig att vända.

Nu nu sitter jag här i soffan och funderar på vad jag ska göra av dagen, förutom att storstäda mitt rum. (VÄLBEHÖVLIGT). Blir nog jobb klockan 3 på cupolen så jag slipper göra det imorgonbitti.

Nu ska jag hänga lite och kanske göra lite frulle.

CIAO!

PLUGGIS

Jag blir så glad! Under hela läsåret har allt bara kännts tungt och jävligt men nu helt plötsligt så känns det som att jag faktiskt börjar få lite motivation tillbaka. Jag känner att jag faktiskt är berädd att göra mitt bästa i alla ämnen fram till studenten, för det är faktiskt inte långt kvar. Jag måste verkligen intala mig själv det. Jag har hittills inte fått ig i något ämne och har inga planer på att få det heller. Jag ska kämpa fram till slutet! Jag vet att jag kommer bryta ihop mitt i allt men det SKA gå!

Har precis skickat in en uppgift som skulle vara klar för längesen. Ficka bara nå ryck och gjorde den och det tog faksitkt inte lång tid alls, vilket gjorde mig ännu gladare.

Mitt mål är att inte få något fler IG på något prov. På så vis slipper jag göra om proven.. (smart matilda)

Jag behöver att ni peppar mig!



JEANS

I tisdags blev jag och Boobie fotade för affärens reklambild för April. Fotades i 4 olika outfits och temat var lite åt grafittihållet skulle man kunna säga. Fotades i ett par jeans som jag blev askär i så jag fick dom för tack för hjälpen. Det är ett par omgjorda cheapmondayjeans som Linda, ägaren av butiken har fixat till, som hon också kommer att sälja i butiken. LOVE THEM! Väldigt annorlunda, vilket gör dom så coola. Ska visa er bilderna från fotograferingen när jag får dom.




DAGENS


TRE APOR


Jag tror att vinet "tre apor" verkligen tänkte på verkligheten när dom valde sitt namn och sin logga. Vi männskior VILL varken lyssna, prata eller se. Det är så sant som det är sagt! och efter några glas vin KAN vi varken lyssna, prata eller se.. och ja.. apor är ju ju allihopa, speciellt efter några glas..

Eller har jag fel?


FRILLA

Äntligen hemma!

Sitter i soffan uppe och fikar lite nesquikpuffar och makrillmacka! Hur gott är inte det då? Sa ju att jag skulle lägga upp en bild på nyfrillan, så här har ni det. Asfin med jobbtröjan och en skål i ansiktet! Längden på håret är kvar så det är kung! :) NÅ?



Nu blir det lite plugg


JOBB

Nu är skoldagen slut och det är dags för jobb. Städning på ICA esplanad är det som står på schemat. Det är inte det mest glamorösa jobb jag har kanske, men det gör mig ingenting. Fast något jag faktiskt skulle vilja avstå ifrån om jag fick, skulle vara att städa charken.. det luktar satan och är svinäckligt men det är bara att härda.

Nu måste jag få i mig något att äta så jag inte dör på jobbet.

Krya på dig, Amanda!

HEI!

FIREFLIES

OWL CITY - FIREFLIES



LYSSNARÅÅ!


HÅÅÅÅR

Äntligen har jag klippt mig! Mitt hår var helt fuckat klippt tydligen, hela olika i hela håret. Men nu är det bra igen, nu när jag har klippt mig hos en väldigt bra frisör, Ingela. Hon har precis köpt salongen där Bellis låg förut så ni som letar en bra frisör, gå dit! Jag visar en bild på hur det blev sen.

Sitter och har svenska nu (kille me). Har inte läst ut boken som borde vara utläst nu så det är ju inte så awesome. Kanske dags att börja läsa istället för att sitta här och inte göra någonting? JA KANSKE.

Okej.. jag drar..

PUSS

SKOLA

Tillbaka i skolan och humöret sjunker genast. Ränkar ner dagarna tills det är helg igen.

Sitter just nu i datasalen med Amanda och försöker fördiva tiden tills vi börjar igen, 13:00. Ska gå och leta upp Johanna och Malin så vi kanske får skratta lite. Haha, jag säger ingenting så har jag ingenting sagt.
   Efter skolan är det dags för jobb, Timrå har hemmamatch så då är det bara att pallra sig till eon arena och sätta på sig servitriskläderna och ta fram det stora leédet.

Nu ska vi på jakt efter små märken. hehehe


HEI!

GE MIG

Dom här godingarna ska absolut bli mina! Bästa sommarplagget måste ju iaf vara jeansshorts.

250 kr - MONKI


LIKE IT

Denna jacka får mer än gärna komma hem till mig så jag kan använda den i vår.

500 kr - MONKI


SLITEN

Snacka om trött och sliten tjej! Nu får det bli lugnt ett tag fram över. Har tack och lov inte varit bakis idag..

Dagen har varit ganska lugn. Var och kollade när min lilla kusin spelade hockeymatch samtidigt som min lillebror var dommare, tyvär förlorade dom med 21-1.

Var bjuden på middag hos mormor och morfar, så eftermiddagen spenderades där. Mys som vanligt.

Nu är planen att snart sova för imorgon är det dags för skola och jobb.


KUNG

Måste bara säga att kvällen igår ägde! Och paaaaaaarty blev det!


PEPP

Jag har nog aldrig lagt ner så mycket tid på smink och hår som jag har gjort nu tills ikväll. Nöjd blev jag, så då vare väl mödan värt.



Tråkigt att ni inte ser så bra på bilden! Har iaf vågat håret. Lila ögonskugga med tjock svart eyeliner och lösögonfransar. Like it! 

Nu blire till att jobba en snabbis sen PAAAAAAAAAARTY! PEPP SOMFAN!


AWESOME

Skulle inte ha något emot att vara med och dansa i det här uppträdandet!


PARTY

Idag höjer vi våra glas för Malin som har fyllt 19 år! Vi ska skåla, dansa och skrika oss hesa som bara esteter kan (plus några andra). Hoppas du får en grym kväll, Malin!


TRÅKISAR

Jag tycker att det tråkigt att folk kommenterar mina blogginlägg på msn istället för här :O sluta vara så torra!

NATHALIE LODELL



Detta är Nathalie Lodell, haha vilken skräll
Säger man något dumt till henne så får man skäll
Så passa dig, för Nathalie är allt annat än snäll

HEHE, kungrim om jag får säga det själv!


(förlåt för rimmet, du vet att du är mitt lilla söta dansbarn)

här hittar ni hennes blogg: www.nalohe.blogg.se

KLANTJÄVEL

Ja nu ska ni få höra.. Jag, Matilda Cecilia Olofsson har precis utnämnts till världens mest klantiga (blinda) människa..

Som många av er säkert har hört så blev jag av med mitt körkort och bankomatkort på krogen när jag var i stockholm, och helt förstörd var jag. Jag letade och letade överallt där jag hade varit, kollade till och med i toaletten.. Så det var bara inse att korten faktiskt var borta. Detta var dagarna efter julafton då jag och Boobie spenderade några dagar i stockholm.

I alla fall.. För typ en timme sen när jag precis hade slutat jobbet ringde jag hem till mamma för att säga något, då säger hon, -Jag har hittat något! Vadå säger jag? Det får du se när du kommer hem säger hon lite retsamt. Så när jag sedan kommer innanför dörren, ja vad ligger då där om inte min plastficka med mina kort i? Jahaaaaru!

Jag skäms som en gnu och skrattar så jag gråter men jag måste erkänna att den låg i väskan jag hade med mig på krogen i ett innerfack (som jag för övrigt har kollat i fleera gånger). Har även använt väskan flera gånger efter att jag tappade bort korten. JAG DÖR PÅ MIG SJÄLV! Har som tur är inte hunnit skaffa nytt körkort.

HULA-HULA-HALLELUJAH!


KLANT

I morse när jag vaknade och klev upp så lyckades jag på något sätt slå sönder tån på datorn som stod på golvet, så att en asstor skinn/köttbit slets lös och nu bara hänger där jag gör svinjävla ont. Smidig tjej..

Kvällen har spenderats med några tjejer från klassen hemma hos amanda. Vi har ätit god mat, smarrig ananaspaj, spelat charader och lite annat skoj. Riktigt roligt och mysigt! Egentligen var planen att vi skulle ha en heldag tillsammans och åka pulka på dagen, men tyvär så tillät inte vädret det så vi planerar att göra det imorgon istället. Så nu ber vi att vädergudarna är med oss.


SICK!

Det här är nog det sjukaste jag har sett.. Är det här verkligen mänskligt? :o


STUDENTEN

Nu när vårshowen är över så har det blivit ännu mer verkligt, SNART TAR JAG STUDENTEN! Det känns helt sjukt och vi kommer att ha så jävla roligt. Frågan är ju bara vad man ska göra sen. Min plan just nu är iaf att åka utomlands med TP innan vi går ut, sedan jobba hela sommaren och sedan troligtvis åka till Australien som aupair.

Känns så sjukt att om ca fyra månader så går jag inte längre i skolan. vilka kommer man hålla kontakten med, vad kommer alla att ta vägen!? Känns både spännande och sorgligt. Fast jag tror att det kommer bli awesome.

 

ESTETJÄVLAR!


ÄCKELSNÖ

Det snöar... igen..

Gruvar mig för att gå till bussen. Ska åka och jobba och jag har en känsla av att bussen kommer att fastna någon stans..



(hej johan)




<3


MYS

Dagen har varit asmys. Åkte som sagt till sidsjön och åkte pulka (madrass).. eller ja, försökte iaf! haha. Vi var grymt peppade på att grilla korv men inte tusan fanns det någon brasa, så det fick bli ett originalmål på max ist. Inte fullt så snygga tjejer. Vi åkte även och hämtade min vovve som fick följa med oss upp och ner i backen. TP satt fram på madrassen, märta i mitten och jag bak. hah, vilket team!

For sedan hem och åt den underbart goda maten, såg på film (sov en stund), for och hälsade på Boobie på jobbet och åkte sedan hem och såg på film igen.

Nu har jag precis kommit hem. Blev en liten liten nykter mysutgång eftersom att jag är ledig imorgon. OH YES! Nu väntar sägen.

Inte fullt så snygg hund..







Vart gick det fel?



RSS 2.0