NURÅ

Tyvär så har jag inte haft tid med det här i helgen :) Jag har haft mycket roligare saker för mig, som att gå på bio och partat satan!

I fredags var jag och TP på bio och såg Luftslottet som sprängdes! Lika bra som de andra två filmerna.

I lördags jobbade jag och sen var det dags för utgång med Boobie! Var tänkt att vi skulle gå och se Charlotte Perelli på memento men vi körde på allstars istället. En grym kväll!

Igår var jag en trött matilda, fast jag hade bestämt att jag skulle på stan och äta med morfar för att sedan kolla på mormors konsert så det var bara att vakna till och åka ner på stan! Igår var det ju första advent också, vilket betyder skyltsöndag, vilket betyder fett med folk på stan! Jag får bara panik så jag höll mig borta. Men efter att jag och morfar hade varit och ätit åkte vi till hamnen för att kolla på fyrverkerierna, fint då!


SKRIKANDE TJEJER!

Idag blev jag och amanda klar med våran andra koreografi till vårshowen! HulaHulaHallelujah!
Måste bara berätta en sak för jag har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv som jag blev idag.. Amanda och jag håller på att dansa och är helt inne i oss själva, jag står med ryggen mot fönsterväggen, som är ut mot vägen. Helt plötsigt skriker amanda, MATILDA, BAKOM DIG! Och dum som jag är så tror jag ju att det är nån jävla jättespindel bakom mig ellet nåt. Så jag börjar hoppa runt och skrika som en stucken gris jag med, sedan vänder jag mig om mot fönstret och där står det fem typ fjortonåriga killar med sina ansikten tryckta mot glasrutan med en dricka i käften, åh fy vad jag blev rädd! Hur länge hade som stått där? :o Ja, dom fick ju sig dagens skratt iaf och jag och amanda kommer inte kunna dansa i den salen mer utan att kolla ut genom fönstret hela tiden. Jag har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv!

Jag skulle verkligen vilja se hur det där såg ut.



 hmm..


JARÅ

Så här blev håret.. Blev mycket mer nöjd nu när jag fick fixa det själv!



Var även på stan och gjorde några snabbköp igår.

Tröja från H&M och jeansleggins från Cubs. Jag har fallit för grupptrycket och köpt ett par även fast jag hade sagt till mig själv att jag inte skulle.. (fick skylla på amanda). Västen är min mors :)



Nu ska jag borsta tänderna och åka på skolan. Ha en bra dag allehopa!


PUSS

GÅRDAGEN

Igår hade jag inte tid att blogga typ yao!

Klippte ju mig som sagt igår, blev en sidecut. Kunde inte bestämma mig igår om jag gillade det eller inte eftersom att jag inte fick styla det själv och jag hade utväxt! Så nu har jag färgat håret och ska idag få fixa till det själv så jag hoppas att jag blir nöjd!

Igår blev det några videoinlägg gjorda. Här får ni se!

En störd tjej på hennes samhällslektion..



"Bra" mat som vanligt :) Fast potatisgratängen var faktiskt god måste jag säga.



NERVÖS

Nu är det snart dags att gå och lägga sig. Jag är lite nervös inför imorgon för ska jag klippa mig hos en ny frisör, help me! Eftersom att min frisör har fått/ ska få barn så är det dags att hitta en ny. Amanda har tipsat om en som är duktig på Bellis, så imorgon har jag bokat in en tid på lunchen. Har inte ni också en speciell frisör som ni litar på, som alltid vet vad ni vill ha, som ni bara kan ge fria händer eftersom att ni vet att det kommer bli bra? Så var det för mig så det är därför jag är lite nervös nu när jag ska lägga mitt hår i någon annans händer. Kalla mig fjant, he he.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig.. eller snart.

TRÖTT TJEJ

Heidoo..

Jag slutade för ungefär en timme sedan och är som vanligt kvar på skolan ändå. Hade tänkt försöka skriva klart mitt arbete om jazzdansen som aldrig vill bli klar. BLÄ! Senare är det dags för dansrep. Jag och amanda har ju som sagt som projektarbete att göra koreografier till vårshowens låtar. Så idag blir det sista repet för Diggiloo Diggiley så vi kan lägga den åt sidan sen.

Sen ska jag hem och plugga ännu mer! Har samhälle att göra. suck. Fy vad jag är less på skolan nu. Kan någon ge mig ork? Jag längtar som en gris till jullovet för den 25 åker jag och Boobie till stockholmmmmmm! FETT! Vi ska bo på hotell i två nätter, parta satan och shoppa satan. Samtidigt har jag lite panik över att det snart är lov eftersom att jag och amanda måste bli klar med vårat projektarbete. Egentligen har man ju mycket längre tid på sig men dum (smart?) som vi är så har vi bara till vårshowen på oss (vecka 4). Fast det ska bli fett skönt att ha det gjort sen. 

NU SKA JAG FÖRSÖKA GÖRA NÅGON NYTTA!

LÅNGHÅL

En mycket mätt och belåten matilda som skriver!

Sitter just nu hemma i soffan och har precis tryck en stor portion korv och mackaroner. Idag har jag ju mitt långa hål, så eftersom att jag har bilen idag så for jag hem efter min sånglektion. Nu ska jag bara ta det lurre innan jag ska vara på mode design klockan ett. Vi på estetprogrammet samarbetar inför nästa vårshow, då de syr kläder till några av våra nummer. Jag tror att det kommer bli grymt.

Just nu är det miami ink på tvn. Det är ett av de bästa programmen som finns. Men har ni sett london ink? Det är så B så det finns inte, helt värdelöst! På tal om tatueringar så drömde jag att jag hade två feta, assnygga taueringar inatt. Jag tycker att det är assnyggt med tatueringar men jag själv är väldigt skeptisk mot om jag vill ha någon själv..

SÖMNPROBLEM

Jag borde verkligen sova nu, men har försökt i en timme och det går inte. Så därför slog jag på datorn nu och hoppas på att bli trött av det. Pratar lite med pantern, men nu skulle hon sova som alla andra normala. Vad ska jag göra nudå?

 

KLADDKAKA!

Jag tänkte bara berätta att jag just nu äter en underbart god kladdkakebit med vaniljsås. Jag har nog aldrig njutit av en kladdkaka såhär mycket tror jag!

Har precis duschat och ligger nu och bara myser, äter och tar det piano. Snart är det Bridget Jones på tv, får ej missas! 

Imorgon är det skola igen och jag har faktiskt en liten sovmorgon imorgon, mycket skönt! Klockan 4 är det sedan dags för jobb eftersom att Timrå har match imorgon. Nu måste dom faktiskt ta och vinna.

Haha just nu spelar Filip och Fredrik Bil-fotboll. Nu är det straffar som gäller!

(Väldigt onödigt inlägg)

PUSS!

SÖNDAG

Som jag alltid skriver.. Då var det söndag igen.

Min söndag kommer nog se ut lite som vanligt, ta det lugnt, plugga lite och träna.
 Nu har jag precis kommit hem, jag har varit och ätit lunch på max med min far och nu ligger jag hemma i soffan och kollar på reprisen av IDOL, eftersom att jag aldrig har tid med det på fredagar. Just nu är det Reza som sjunger, jag fattar inte hur hon kunde åka ut! Jag bara ryser i hela kroppen just nu!


BOOBIE

Ikväll blev det ännu en tjockiskväll.. Boobie är här och vi har smällt i oss massa mat, kladdkaka, chips och godis. Och självklart så har vi hunnit med en videoinspelning!




LÖRDAG

God dag mina vänner.

Idag fick jag ÄNTLIGEN sova ut så länge jag ville.

Igår hade jag lite tjejmiddag för tjejerna i klassen och frida som gick med oss förut. Det var jag, anna, johanna, elin, amanda, emelie, frida och therese. Vi var hemma hos mig och mös på och hade ett litet knytkalas. Vi åt toastskagen till förrätt, tacopaj till varmrätt, annanaspaj och kladdkaka till efterrätt och lite chips till det. Det var kanske hur gott somhellst! Meningen var att vi skulle ner på stan och sätta oss någonstans och bara mysa men de flesta bangade så jag, frida, anna, amanda och johanna åkte ner på stan men johanna lämnade oss tyvär ganska snabbt. Men vi blev sittade ett tag på svenssons och sedan bestämde vi oss för en utgång istället! Eller jag körde så det blev party för amanda, anna och frida! WOHO!

Just nu ligger jag på sängen och har precis ätit lite rester från igår. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag. Var tänkt att jag kanske skulle vara med pantern men tyvär är hon sjuk :/. Ska vara lite chaufför åt mor och pär ikväll så jag funderar på att bara ta det lugnt idag och kanske satsa på att plugga lite.

En liten video från gårdagen innan alla hade kommit


JUDIT OCH JUDIT

Det här måste vara den roligaste reklam som någonsin har skapats och det är askul hur jävla bra dom har fått till det om man kollar på originalet.


VIDEO

Idag har det åter igen blivit några videoklipp!

Såhär roligt har elin och jag på samhällsektionen. Tjenare tuppen!








Och här är vi återigen i matsalen


TRÖTT

Hejsandåå..

Ligger just nu helt utslagen i soffan och kollar lite på tv och kollar runt på hotell som jag och boobie ska bo på när vi åker till sthlm på jullovet! Helt sjukt vad trött jag är. Måste plugga som vanligt men idag finns det verkligen ingen ork. Fast måste man så måste man.

Måste berätta att idag blev jag ägd av en etta på skolan som vägrade lära mig att spela bas.. Det var dagens roligaste händelse. Det var nog längesen jag skrattade åt något så mycket.
   Jag, elin och amanda satt i musikdatasalen och jag satt och försökde lådsas vara duktig på bas, och mitt emot mig sitter det en etta, så jag säger- hurrudu, baskillen.. (han kollar upp).. kan du lära mig att spela bas? NEJ? får jag till svar.. VAAAA! haha hej dissad tjej. Efter att vi sedan hade gått därifrån smed vi planer om hur jag skule storma in där igen och skrika till honom och tvinga honom att lära mig!! Fy vad vi skrattade!

Nu tänker jag nog ta och blunda lite innan jag ska plugga lite.. Eller det kanske blir en dusch först.


VIDEOZZZ

God kväll!
Jag har precis kommit hem från GA-kyrkan där vi i florus m.f. har haft konsert med Anna Stadling. Det gick väldigt bra och jag tror att alla gillade det.
   Nu sitter jag och försöker plugga men det går inte bra alls. Blir aldrig klar med det här jävla arbetet om jazzdansens historia, även fast det inte ska vara lång alls. Ska väl ändå försöka göra klart det nu..

Förra veckan köpte jag en ny telefon och nu har jag upptäckt hur roligt det är att filma med mobilen och göra "videobloggar". Så idag har det blivit några filmningar. Detta kommer nog att komma upp i bloggen ganska ofta hädan efter

DAGENS MATLOGG

Den första delen om den hemska sanningen om skollunchen







FRUUDA

God kväll..

Det blev inte så mycket till pluggning idag, men lite iaf. Efter träningen blev det så att jag fick för mig att åka hem till pappa och träffa frida. Hade helt glömt bort att pappa hade åkt till Malta så det blev en myskväll bara med frida vilket var välbehövligt. Efter mycket prat, skratt, choklad och middag åkte jag hem och nu har jag lagt mig i sängen fast jag har ingen större lust att sova så jag blir vaken ett tag till.

Imorgon är det dags för skola igen. Veckan inleds med simning på idrotten. I like it! Skulle kanske få vara med på tantvattengympan, hur roligt är inte det då?

HEI så länge

SÖNDAG

Äntligen har jag fått sova ut lite. Jag gick och la mig klockan 12 igår/inatt och vaknade nyss.

Helgen har åter igen varit lyckad. I fredags vart det middag hos Boobie med, Milla, Sunna, Carrå och självklart Boobie her self. Det blev en gudomlig pasta carbonara och till efterrätt, ost och kex och till det ett glas vitt. Det satt väldigt fint i kistan måste jag säga. Lite senare på kvällen blev det en utgåg på stads där det även var massa esteter, kul!

Igår hade jag och Boobie en mysdag innan det var dags för jobb. Det blev en lite prommis (självklart skulle det börja regna), sedan for vi iväg på ett hemligt uppdrag och efter det var det dags för lite lunch!

Jobbkvällen gick ovanligt segt, vilket kan bero på att jag inte var där jag brukar jobba, utan uppe i alla små företagsloger. Det är mycket roligare att vara nere i min loge och i restaurangen plus att personalen är lite roligare där. Men iaf så blev det iaf en efterlängtat VINST för Timrå mot Färjestad, 2-1! Det tror jag nog inte att Färjestad hade räknat med, och lika lite timrå. Bradär!

Idag ska jag ta mig i kragen och göra lite skolarbete sedan blir det träning.

PS: Idag är det Ensam mamma söker, avsnittet om vad som "hände sen". Jag måste erkänna att jag är helt fast för ensam mamma söker, pinsamt... HEHE!


HEJ

Jag har nästan nyss kommit hem från jobbet och är alldeles för trött för att skriva något vettigt! Så jag skriver imorgon.

PUSs

TRÖTT TJEI


PLUGG

Nu är det dags för plugg igen. Jag önskar att allt skoljobb kunde få stanna på skolan och inte följa med hem. När jag är hemma vill jag slippa allt som har med skola att göra. Men imorgon är det dags för samhällsprov, och har matilda öppnat boken än då?.. suck, icke sa nicke.

Snart kommer boobie hit, eller hon kom NU förresten. Så nu ska jag gåååå. Eller jag ska plugga, eller försöka..

FUNDERING

Är det någon mer än jag som inte vet varför det heter svininfluensa? Jag har faktiskt ingen aning. Någon som vet får gärna berätta varför.

Synd att inte vaccinet botar riktiga svin (dumhuven) :)

TRETTON OCH HIPHIP HORA!

God kväll..

Jag och tp sitter hemma hos mig och kollar på film, Tretton ( det går så fort ) har vi precis sett och nu ser vi på Hiphip hora. Det är verkligen sånna filmer som man skäms att se. Ganska roligt eftersom att båda dom filmerna nästan är exakt likadana förutom att Hiphip hora är svensk. Några/någon normal tjej/tjejer som börjar på högstadiet, träffar en ny kompis, börjar festa och allt går åt helvete sen så blir det bra igen.

Egentligen skulle jag behöva sitta och skriva på min dansuppsats nu men det finns det ingen ork till. Det får nog bli efter filmen.



På tal om fest!


SAILING


KAKTJUV

Måste bara berätta en sak..

Där jag jobbar på eon som servitris så har jag och jossa hand om två loger tillsammans. Då håller vi till i ett litet kök, så kallat kafferummet, som ligger alldeles intill de två logerna.
   Iaf, ikväll så hade jag varit och hämtat en timråkaka och lite nötter som jag hade tänkt mumsa i mig, så jag la det inne i kafferummet ett tag. Sedan när jag kommer tillbaka så har en av mina gäster gått in i kafferummet och står och pratar i telefon och precis när jag kommer så tar han halva min kaka och går ut därifrån utan att kolla på mig. Alltså, HAN STAL MIN KAKA.....! SURTJEI_91!

PS: nu har armen börjat göra ont, nu är det bara febern kvar.

Sov gott mina vänner!


SVININFLUENSA

Idag har jag tagit vaccinet mot svininfluensan. Så nu väntar jag bara på att min arm ska börja göra skit ont och att jag ska få feber. Fast just nu verkar det lugnt!

Ikväll är det dags för jobb på eon. Sådär peppad.. Men innan jag åker så blir det en cheeseburgare för att ge mig själv lite power. hehe!


CYAAAA!


GRATTIS!

Idag säger vi grattis till Amanda som fyller 19 ååååååår!




HELGEN

God eftermiddag..

Japp, då var det åter igen söndag. Min helg har bestått av utgång både fredag och lördag. I fredags var jag ute med boobie, fett med kul vare! Och igår blev det middag hos amanda med några och sedan utgång. En bra helg helt enkelt!

Nu har jag precis kommit hem ifrån ego. Det blev blev uffes sjukt jobbiga och roliga steppass! Elin hängde med och tyckte nog att det var lika roligt som jag tycker att det är.

Snart kommer mormor och morfar hit och fikar eftersom att det är farsdag. Det är alltid lika mysigt när mormor och morfar kommer hit. Så nu blir det till att hoppa in i duschen.

   

PUSS

BOOBIE

Jag har världens bästa kompis. Hon heter Matilda Boobie Lovisa Asklund Burström. Det är ganska roligt, båda heter Matilda och vi är född dagarna efter varandra.
   Jag trodde inte att det fanns någon som var så himla lik mig själv med sammtidigt så himla olik mig. Vi tänker precis samma, vill samma saker i princip, skrattar åt samma saker, ogillar samma saker och vi kan verkligen prata om ALLT. Sammtidigt är vi så himla olika till stilen, vilket är ganska bra, för då har vi iaf något vi kan lära av varandra!
   Matilda är den första jag ringer då jag måste berätta något och den som jag litar till hundra procent på.
   Det är sjukt hur vi har blivit så tight på bara ett år, det känns som att vi har kännt varandra i 100 ungefär! Alla borde ha en sån vän som Matilda.
  Jag menar inte att bli såhär fjantig nu å typ, åh gumman, du är bäst jag älskar dig så himla mycket, sånt ni vet. Men jag tänker bara berätta att jag älskar min Boobie så jävla mycket!


GODNATT!

Nu går jag och lägger mig. Detta har varit en händelserik kväll måste jag säga fast mer tänker jag nog inte gå in på fast jag kan ju berätta att jag har börjat på arbetet om jazzdansens historia (Bra där matilda!). Siktar på att bli klar imorgon så jag slipper tänka på det i helgen. (Bra där matilda!)

Imorgon ska jag och amanda sätta igång med vårat projektarbete på riktigt. Nu ska vi börja göra alla koreografier till vårshowen! Vi börjar med Doggiloo Diggiley imorgon, askul! Anton, min kära lillebror har varit så snäll och bränt ut alla låtar vi behöver. Så nu måste jag sova så jag orkar vara på skolan halv 10 imorgon, TROTS att vi börjar klockan 12. Starkt jobbat av oss tycker jag.

Sov så gott mina vänner.

PARTYKLÄDER

Nu är min outfit klar tills på lördag då jag ska till amanda. Är den godkänd amanda? ;)

Jag älskar mitt partyhårband!

  

SIDECUT

Jag är en sån som klipper mig oftast varannan eller var tredje månad och snart är det dags igen. Varje gång jag klipper mig så gör jag oftast något nytt. Inga stora förändringar varje gång, men iaf något litet. Fast den här gången funderar jag faktiskt på att göra en sidecut. Det är kanske hur snyggt somhellst! Det är bara en sak jag tänker på, det måste passa till studenten. Fast jag tänker inte göra en rakad sidecut, utan jag tänker ha den lite längre. Ungefär som min vän paulina har (fast jag ska ha kvar mitt långa hår i övrigt). Vad tycker ni?


VITLÖK

Hejhejhejhejhej..

Är i skolan som vanligt vid den här tiden. Sitter i datasalen med Elin eftersom att vi har varit duktiga och renskrivit vårat arbete om Daniel Defoe, och så smakar det vitlök i min mun. Ganska äckligt. Snart har vi svenska i ungefär tusen år och efter det har jag jazzans, vilket inte kommer gå så bra eftersom att jag knappt kan gå idag heller. Tummen upp! Jag vill sluta nu så jag får gå och köpa min fina kjol. Och så vill jag ha helg så jag får använda mina nya kläder. För på fredag ska jag ut med Boobie och på lördag ska jag till amanda och äta och mysa på. Det blir kalaaas det!

På tal om boobie så planerar vi att åka till stockholm på jullovet någon dag innan nyår, då vi troligtvis kommer att bo på hotell. (Och så hoppas jag på att komma någon dag till dig åsa om du är hemma!) Vi ska bara ha askul, gå ut, shoppa och bara vara. Kung blire!

Nu väntar lektion..


PIRR

När man är lite hemligt kär

DÖD

God kväll. Eller jag måste nog säga ond kväll.

Imorsse vaknade jag med en sån träningsvärk så jag knappt tog mig upp ur sängen. Jag kan knappt gå, sätta mig ner eller ställa mig upp. Hallelujah för mitt val av allmän styrka på idrotten!

Idag gick jag mina två lektioner i skolan, sedan gick jag ner på stan och kikade lite med amanda. Jag köpte ett paljetthårband tills i helgen. Men nu när jag äntligen har råd att shoppa lite så hittar jag såklart inget. Så när mina pengar har slösats på annat så kommer jag såklart hitta en massa kläder jag vill ha.
   Men efter att jag hade varit på stan så for jag med emelie till birsta en snabbis eftersom att jag var tvungen att titta på någon tröja till sammetskjolen jag ska köpa. Jag hittade en på monki som jag köpte. Så imorgon ska jag köpa kjolen och se om det ser snyggt ut tillsammans!

Här är tröjan iaf



Nu är det snart dags att plugga. Kanske..


SKOLA

Nu är det slut på lovet, vilket betyder skola och tillbaka till verkligheten (helvetet).

I lördags jobbade jag som sagt på ladies night. Det gick superbra och var väldigt roligt och all personal var väldigt trevlig. Ett minus var en del sura kärringar som var där och åt, men det är bara att le och vara övertrevlig, (fast egentligen vill man ta den flaskan med vin man ska servera dem och hälla allt över dem. :) . ) Efter att vi hade jobbat klart så stannade jag, pantern och jossa kvar ett tag och kollade på showen. Shit vilket drag! Över 3000 brudar, kärringar, damer och tanter står upp och skriker och är helt crazy!
   Jag och pantern drog efter ett tag för att vi var så sjukt hungriga. Det blev en Mcfeastmeny på donken (mycket välbehövligt och välförtjänat). Sedan for vi hem till mig, bytte om och for ner på stadshuset och dansade loss tills dom stängde. Tog sedan bilen bort till donken (igen), fast den här gången blev det bara en dricka.
   Det blev en väldigt lång kväll måste jag säga, klockan 6 kom jag och pantern hem till mig, då hade vi skjutsat folk och fått en husvisning i sörberge. En mycket lyckad dag och kväll måste jag säga att det blev!

Idag blir det skola till klockan 4 och efter det trumpetensemble och kör. Kill me! Jag är trött som en gris.

HEI!


RSS 2.0