REGN

Shit det är sjukt! Regnet bara öser ner och det blixtrar och dundrar utan mellanrum hela tiden. Tur att jag inte är rädd för åskan. Fast visst har man lite respekt med tanke på alla olyckor som faktiskt har inträffar. Nu frågade mamma precis om vi skulle åka och slå lite golfbollar.. haha rolig tjej.


SLÖ TJEJ

Ligger i soffan och glor på TV. Just nu grinar en tjej på Top Model för att hon är höjdrädd.. jaja, så kul har jag ungefär..

Orkar verkligen inte göra något för jag är fortfarande helt slut i kroppen och halsen dödar mig än. Med imorgon tänker jag bannemig vara friskt. Så äre baraa!


HALS

God morgon.

Halsen är inge bättre idag och rösten är ganska gone. Tog en alvedon för en stund sen så nu har jag kunnat äte lite frukost iaf.

Det blir en väldigt lugn dag idag. Nu tror jag att jag ska försöka sova lite, för inatt har det inte blivit mycket sömn..


HOROSKOP 30 JUNI

Väduren

21/3-20/4

Välj en intellektuell lösning över en praktisk i tveksamma lägen så blir onsdagen riktigt lyckad.

 

Oxen

21/4-21/5

Onsdagen blir inte som du hoppats. Du har kanske satt upp lite väl komplicerade mål. Koppla av lite.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Din onsdag bjuder på en intressant flirt eller en komplimang som verkligen gör dig glad. Fin kväll.

 

Kräftan

22/6-22/7

Rolig onsdag som också kan innebära en och annan god affär. Särskilt för dig som gillar handel.

 

Lejonet

23/7-23/8

Onsdagen blir rörig. Du är ovanligt impulsiv och får nya idéer innan du hunnit formulera de gamla.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Arbete och nöje i en skön blandning är vad onsdagen bjuder på. Du trivs väldigt bra och satsar hårt.

 

Vågen

24/9-23/10

Du är ganska irriterad på en god vän men bortsett från det blir onsdagen trevlig, romantisk och rolig.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Onsdagen handlar lite väl mycket om andras bekymmer. Du behöver humor och nöjen för att orka med.

 

Skytten

23/11-21/12

Bäst idéer får du när du samarbetar med andra, men du har svårt att tåla omgivningens låga tempo.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Bra dag för affärer men det lönar sig att vara kritisk. Vissa erbjudanden är mycket sämre än de ser ut.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Med Månens hjälp får du en ytterst sensuell och passionerad onsdag. Väldigt känsloladdad kväll.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Sommarnöjen blir det gott om och kanske även sport. Du skulle egentligen vilja koppla av lite mer.


PANIK

Jag blir alltid sjuk en gång per år, och då får jag en sån jävla panik. För när jag är sjuk så blir jag riktigt sjuk.. När jag har beber så får jag hög feber i flera dagar och spyr som en gris och sedan bryter det ut till en förkylning. Och förra året när det hade gått vidare till en förkylning så ledde det till öroninflamation istället, som ledde till sjukusövernattning så småning om.. jaja. nu ska vi inte vara bitter. Än så länge har jag bara sjukt ont i halsen och en början till feber i kroppen. Kanske bara behöver sova ut? Vet inte. Men har jag fortfarande såhär ont i halsen när jag vaknar imorgon så blir det vårdcentralen på en gång för att se om det är halsfluss..

Ska nog sova nu så jag får vakna någon gång och känna om jag mår bättre.

GOD NATT!

SJUK

Jävla skit, jag ligger inne i det här fina vädret och har förjävla ont i halsen och har ont i hela kroppen, hallelujah! Hann iaf jobba, äta lunch med Rebecka och sola lite i hamnen innan jag höll på att bryta ihop. Nu ska jag sova och hoppas på att jag inte får feber. bajs.

hejdå så länge


TRÖTT

Shit vilken trött och sliten tjej, nu går jag och lägger mig

puss


MIDSOMMAR

Nu är jag åter igen hemma efter en paus från datorns värl.

Midsommar spenderades som sagt i stugan. Tyvärr så sög ju vädret, men det var bara att göra det bästa av situationen ändå. Pantern och jag tog vårat pick och pack och gick ner till sjön och for ut med båten och fiskade, tills det började regna igen.. Haha vi har nog aldrig varit så ugly som vi var då. Då kunde man prata lager på lager,




Tidigare under midsommaraftonen så gjorde jag en liten midsommarstång och en midsommarkrans för att iaf få lite midsommarkänsla.





Dagen efter midsommar vare fäst som fan! Jag låter bilderna tala för sig själv för mer får/behöver ni inte veta.













nu ska jag sola, hej så länge

SOMMAR SOM FAN!

Åh vad jag älskar sommaren! Har återigen varit ute hela dagen. Jobbade på morgonen och åkte sedan hem och la mig i solen innan jag åkte till birsta och tog en glass med Therese och John. Tyvärr mådde Therese inte så bra så hon åkte hem efter glassätningen och jag for vidare till stan i brist på något att göra. Väl på stan så hittade jag Pantern på torget (precis där jag misstänkte att jag skulle hitta henne) så jag hängde med henne och micke ett tag.

Skjutsade henne sedan till Alnön eftersom att hon skulle repa med Anton.

Nu har jag precis tvättat bilen, som ni kanske såg på videon nedan? ;) hehe. Ska alldeles snart äta, det blir grillat med massa jävla godsaker till. I LOVE IT! Grillat måste vara det godaste som finns.

Imorgon är det ju som sagt midsommar, och jävlarimig om det inte blir bra väder. Jag åker till stugan tidigt på morgonen efter jobbet och sedan på eftermiddagen/kvällen anländer Pantern. På lördag har vi planerat en utgång så bli inte ledsna om jag inte kommer att uppdatera imorgon eller på lördag.

Nu ska jag fortsätta att njuta av den fina sommareftermiddagen/kvällen och vänta in Amanda Lööv som skulle komma och hälsa på.

KISSES!


CARWASHING

Jag har precis tvättat bilen i detta underbara väder, och tänkte låta er få ta del av det. NJUT! Jag gjorde denna till er mina små fjortisläsare <3


SOL

Jag älskar mina arbetstider! Nu ska jag gå ut i solen och bli brun! HEJ!


TURKIIIIIIIII

JANI MINA VÄNNER! NU ÄR DET SÅ ATT DEN 29 AUGUSTI SÅ ÅKER JAG OCH MIN ÄLSKADE VÄN BOOOOBIE TILL TURKIET, ÅTER IGEN! MAN KAN INTE GÖRA ANNAT ÄN ATT ÄLSKA DET STÄLLET.

SÅ NU HOPPAS JAG ATT NI ÄR AVIS. HEHEHEHHHEHE

PUSS!

PS: BARA SÅ NI VET SÅ HAR VI POOL OCH BAR PÅ HOTELLTAKET, INTE FEL, OKEJ, HEJDÅ


SICK

Fyfan vad impad jag blir! :o


HEMLIS

Fytusan vilken härlig dag det har varit :D Jag och Boobie har varit ute i solen hela dagen och hittat på mysiga saker, som picknic i vängåvan, middag ute på hennes gård och så har vi gjort en sak tiiiilll!!! MEN, det får ni inte veta riktigt än :D Men snart! Åh jag är helt lyrisk!


STUCKEN GRIS

Nu är jag återigen hemma efter ett träningspass och jobb. Aerobicspasset var väldigt roligt, jobbigt bara att instruktören skrek som en stucken gris hela tiden, helt sjukt.

Ligger just nu på sängen och har precis tryckt i mig två korvar med bröd och en skål med jordgubbar och mjölk. Fan vad gott det är med jordgubbar och mjölk, jag har ätit det tre gånger idag. MMH! Det är sommar på riktigt (trots vädret)


TRAINING

Nu åker jag på ego och kör ett stenhårt aerobicspass med milla, följt av jobb på previa.


NACKEN

Jag bjuder på en favorit i repris! Minns du detta, muttan? hahaha


NORRHASSEL

På fredag är det midsommar, helt sjukt vad fort tiden går hela tiden. Jag tänker iaf spendera min midsommar i stugan uppe i norrhassel, där jag älskar att vara. Hoppas på bra väder bara. Norrhassel är världens mysigaste och finaste ställe på sommaren, där kan man verkligen slappna av och bara vara. Kommer även få finbesök av Pantern.

Bilder från min midsommar i stugan för två år sedan










Älskar den sista bilden, och ja jag gick fel väg hem efter att den hade tagits. haha


PROMMIS

Har precis kommit hem efter en långpromenad på en och en halv timme, med Milla och Marlenes hund, Amos. Väldigt skönt och välbehövligt måste jag säga. Nu sitter jag ute på altanen, inlindad i en filt och äter hårdmackor med makrill på och till det en skål med mjölk och jordgubbar, mumma säger jag bara.

Jobbet gick mycket bra och det var supermycket folk och massa söta barn där, precis som jag hoppades på. Jag, Marlene och Mariell satt inte stilla en sekund.

Nu ska jag sitta här ute och lyssna lite på musik innan jag gör mig klar för kvällen. Man vill inte gå in när det är sånt fint väder.



Haha, bilden är ifrån när jag och amanda var nyktra på en fest hos malin för ett tag sen. Orkar inte oss, sprang runt och gömde oss och var superhjältar.

PIRUM PARUM

Idag börjar sommarrean på Pirum Parum och jag ska jobba. Hoppas på mycket folk och massa söta barn i butiken.

PUSS

MITT LIV

För ett stund sen så satt jag och kollade i min almanacka och såg då att det inte var många sidor kvar! Fick lite smått panik eftersom att min almanacka är mitt liv, så jag åkte och köpte en ny på en gång. Det blev en söt liten blommig.


TÄVLING

Nu ÄNTLIGEN är det fint och frech på mitt rum! Vet inte hur längesedan det var sist .. Ska alldeles snart hem till Milla och städa hennes rum, sedan ska vi tävla om vem som kan hålla städat på sitt rum längst, ligger det något klädesplagg på golvet så har man förlorat och förloraren bjuder på fika! Så äre.


VUXENPOÄNG

Nu är det storstädning på G! Har precis rensat ur min "viktiga låda" med massa viktiga pärmar med viktiga papper och kvitton i osv (vuxenpoäng). Samtidigt som jag gör detta så håller jag också på att bleka mina tänder, för nu var det ett bra tag sen.

Men nu ska jag ta och fortsätta att vara duktig, fast min mage börjar kurra.. kanske måste äta något först? hmm JA!

HEI

*


HOROSKOP 20 JUNI

Väduren

21/3-20/4

Sök intellektuella lösningar för en extra rolig söndag. En hel del överraskningar ramar in din dag.

 

Oxen

21/4-21/5

Bra dag för en hobby, särskilt något sport eller ett hantverk. Dessutom en bra dag för allehanda pyssel.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Söndagen bjuder på nöjen i flera olika tappningar. Du unnar dig det bästa och har riktigt roligt.

 

Kräftan

22/6-22/7

Att ta hänsyn kan föra med sig nackdelar, till exempel blir det du som reder ut någon annans problem.

 

Lejonet

23/7-23/8

Trevlig söndag som bjuder på passion och skratt. Du hamnar i centrum och där trivs du i hög grad.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Söndagen blir bra om du fokuserar på praktiska saker. Säg inte ja till förslag som du egentligen ogillar.

 

Vågen

24/9-23/10

Månen skänker dig extra charm och en längtan efter njutning. Skäm bort dig själv, det inspirerar.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Lugn och alldaglig söndag. Om vädret är fint mår du bra av att vara utomhus. Kanske dags för en utflykt.

 

Skytten

23/11-21/12

Söndagen handlar i första hand om romantik men visst finns det plats för en del sommarnöjen också.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Egentligen en ganska fin söndag men du hoppades på mycket mer och därför är du en smula irriterad.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Dina egna idéer lyckas bättre än andras. Rolig söndag med många händelser och många glada skratt.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Söndagen handlar egentligen inte om något särskilt. Låt inte andra knuffa in dig i onödiga projekt.


RIVERSIDE

När jag hör den här låten längtar jag bara ännu mer tillbaka till Turkiet! Jag ska tillbaka i Augusti, så äre bara. Jag och Boobie!


EFTERLYSNING

Jag efterlyser min röst! Hittelön utlovas


PRINSESSAN VICTORIA

Jag gissar på att det inte bara är jag som följer prinsessan Victoria och Daniels bröllopp, på tvn just nu. Jag och Milla sitter/ligger hemma hos mig i soffan och följer denna hänsdelse. Egentligen är jag inte särskillt intresserad och tycker att det är sjukt att så mycket pengar har lagts ner på detta.. 800 miljoner kronor. Men jag måste säga att det är ganska roligt att kolla på alla kungligheter som har kommit från olika länder för att fira brudparet, alla är så himla vackara i sina klänningar. Fast sedan finns det ju vissa "vanliga människor" som har rest över hela Sverige för att vara med denna dag. Det tycker jag känns lite väl.. Jaja, vissa är ju verkligen insatta i det Svenska kungahuset.
Det är många som har intervjuas i TV nu som säger att dem har fällt många glädjetårar under dagen.. hmm.. jag vet inte jag.

Jaja, alla får ju tycka som dem vill :)

Just nu håller alla inbjudna på att gå in i kyrkan och det är nu bara 15 min kvar tills vigseln ska hållas.



Grattis till dem iaf


GRYM KVÄLL

Fyfan vilken rolig kväll jag och Bella hade igår! Först var tanken att vi skulle ha en liten myskväll, sedan glev tanken vidare på att vi skulle åka ner på stan och ta en öl i ett öltält och bara mysa på, eftersom att det är cityfest nu i Sundsvall. MEN så blev inte fallet.. när vi åkte och hämtade min lillebror på hans träning så pumpade vi musik som fan i bilen och snacka om att vi blev pepp! JAPP! Det slutade med en grym utgång. Först i ett öltält på stan, där musikpolisen spelade, då var även Amanda med oss, sedan drog vi vidare på Allstars, eftersom att Bella aldrig hade varit där. När vi väl kom in på Allstars så sög det så vi drog vidare till Memento där det var ett jävla drag. Vi var kvar där ett tag och dansade satan innan vi drog med oss några vi träffade till Allstars igen. Dock tappade vi bort dem på halva vägen, haha.

Sedan blev det en liten cheese på max innan det var dags att ta bussen hem.

TACK FÖR EN GRYM KVÄLL ISABELLE!


AFTER WORK

Nu har jag ÄNTLIGEN fått min älskade ring :D I loove it.

Ska snart skjutsa mami till stan för att hon ska på after work med en kompis, och då samtidigt ska jag hämta upp Bella så ska vi åka hem hit och laga mat och mysa. Jag gillar när det regnar ibland, för då har man en ursäkt att inte gör nånting. När det regnar betyder det också att jag får ha på mig mina snygga gummistövlar och min fina regnjacka och det gillas starkt. För regnar det så ska man vara klädd för det också!

Idag kommer Boobie, Milla och Sanna hem från Turki. Hörde dock nyss att deras flyg är flera timmar försenat så dem kommer inte hem förrän inatt. Stackarna! :(


TIDEN KOMMER

Nu är jag hemma igen. Har haft en asmysig kväll ute på alnö, sittandes på en bygga. 16 firrar (mestadels abborrar) drog jag och amanda samanlagt upp, dock slängde vi tillbaka alla eftersom att dem var så klena till storleken. Dem får ta och växa på sig tills nästa gång.

Nu ska jag ta och skriva lite dagbok innan det är dags att sova. Det blir jobb samma tid imorgon också. Imorgon ska jag också hämta ut min ring som jag fick i studentpresent, men som jag var tvungen att byta storlek på. Hoppas på att den har kommit nu bara, som det är sagt.

Ringen är från Efwa Attling och på den står det- tiden kommer. Jag älskar den! Tack mor och pär <3


FISKA

Kom och tänka på en sak.. det känns som att min blogg kommer bli astråkig nu och typ bara handla om städning, eftersom att det är det jag gör på dagarna nu :S hur kul är det då? Nej, jag ska försöka att göra den lite roligare, men jag vet ju inte riktigt vad ni vill läsa om.

Håller just nu på att planera kvällen med amanda, det ser ut att kunna bli en fisketur. Men vi får se hur det blir, lite problems just nu som måste lösas innan det går. Ja, jag älskar att fiska, det hör lixom till sommaren att sitta och meta, fika och snacka skit i en båt eller på en brygga. Tycker inte ni det?


HOROSKOP 17 JUNI

Väduren

21/3-20/4

Arbetskrävande dag men du blir mycket nöjd med resultatet. Dessutom tål du att ta i lite extra.

 

Oxen

21/4-21/5

Torsdagen blir avkopplande och mysig. Det händer egentligen ingenting alls och det passar dig bra.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Du är lättirriterad och ganska trött. Du behöver vila och tid för dig själv för att få en vettig torsdag.

 

Kräftan

22/6-22/7

Gott om energi, idéer, vilja. Men det blir lite knepigt att få andra att nappa, välj dina ord med omsorg.

 

Lejonet

23/7-23/8

Torsdagen öppnar för kärlek, nöjen och fina affärer. Oväntat intressant dag om du vill shoppa lite.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Månen ger dig en dag av njutning och personliga nöjen. Skäm bort dig själv lite, det lönar sig på sikt.

 

Vågen

24/9-23/10

Torsdagen blir livlig trots att du egentligen vill bromsa lite. En stilla promenad kan hjälpa en smula.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Bra dag för sport och en utmärkt dag för kulturyttringar av olika slag. Exotisk mat ger mersmak.

 

Skytten

23/11-21/12

Du vet vad du vill åstadkomma och när det inte går blir du rätt irriterad. Ha inte för bråttom.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Torsdagen blir fin men du måste ordna det du vill ha själv. Lita inte på andras organisationsförmågor.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Trevlig torsdag med gott om roliga samtal och små glädjeämnen. Ingenting särskilt händer just nu.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Du är impulsiv, spontan och förtjust i originella idéer. Rolig torsdag men du stressar nog en vän.


DÖD TJEJ

Fy satan vad jag är trött. Var som sagt på jobbet klockan sju imorse och städade, men det gick bra. Nu är jag dock helt död och har precis vaknat efter två timmars sömn på altanen.

Nu ska jag försöa piggna till lite och kanske göra nåt vettigt, som att städa mitt rum kanske? ja, vem vet.. Senare ikväll är det iaf dags för mer städning.


SOMMAR <3




SIDSJÖN

Är hos amanda och har precis tryck i oss en supergod sallad från sanremo. Nu ska vi ta bilen till sidsjön, Lydia och Märta följer också med :)

mysdag

puss


HOROSKOP 16 JUNI

Väduren

21/3-20/4

Onsdagen känns väldigt sommaräkta med gott om nöjen, skratt, kärlek och god mat. Mycket att njuta av.

 

Oxen

21/4-21/5

Du fokuserar mer på dina bekymmer än på de saker som går bra. Frisk luft hjälper och ger distans.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Onsdagen blir lekfull, romantisk och spännande. Extra plus för affärer, shopping och nya aktiviteter.

 

Kräftan

22/6-22/7

Energi har du gott om och helst vill du åstadkomma något konkret med den. Kanske något i hemmet.

 

Lejonet

23/7-23/8

Månen bidrar med inspiration och en längtan efter romantik. Onsdagen blir sensuell och innerlig.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Onsdagen handlar väldigt mycket om det förgångna, kanske också om en del gammalt groll i släkten.

 

Vågen

24/9-23/10

Nöjesliv kan locka men kärleken lockar ännu mer. Du längtar efter romantik, vackra ord, värme, ömhet.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Onsdagen blir produktiv men duger ändå inte i dina ögon. Du tenderar att fästa dig vid småsaker.

 

Skytten

23/11-21/12

Du är en smula trött just nu men det hindrar inte att onsdagen blir spännande, rolig och innehållsrik.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Bra dag för sport, dålig dag för nya arbetsuppgifter. I övrigt blir onsdagen troligen helt odramatisk.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Onsdagen går inte att planera, du måste vara flexibel för det går undan i svängarna. Många nya idéer.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Undvik stress, även om det innebär att du måste säga nej när en vän ber om hjälp. Du behöver lite ro.


MÖRT

Nu har jag precis kommit hem. Thess hade gjort en asgod tårta som jag glatt mumsade i mig innan vi började leta mask. Vi var ute och fiskade i ca två timmar, på två olika ställen och hade det jättemysigt. Jag fick upp två feta jävla mörtar som jag tvingade john att ta av kroken.. Trä på mask kan jag göra men det är lite sämre när det kommer till att ta låss fiskarna från kroken. Visst kan jag göra det själv, men man måste ju passa på att utnyttja karlarna när dem är med!

Det var väldigt fint när vi kom ned till vattnet



MÖRTENNNN!



Nu ska jag ta och skriva lite dagbok innan jag ska sova

PUSS!

FISKARN

Ligger på sängen och väntar på att mami ska komma hem så jag får bilen nån gång. Ska åka ut till thess och john på alnö för en liten fika och efter det skulle vi tydligen ut på en liten fisketur. Hur mysigt låter inte det då?


MYSDAGAR

Helååå!

Har varit barnvakt åt hugo hela dagen för att han har varit lite sjuk. En supermysig dag har vi haft :)

Igår var jag som sagt med bella. På kvällen efter att jag hade jobbat så gick vi på bio och såg streetdance, en helt okej film. Efter bion ville ingen av oss åka hem så vi bestämde oss för att gå och ta en öl på daltons, så det gjorde vi. Så hela kvällen blev super!



I förrgår då jag inte heller bloggade, så var jag också med Bella på kvällen. Jag hade ingenting att göra så jag fick den brillianta idén att åka upp på södra berget och gå björnstigen, så jag drog med mig Bella. Även det blev en väldigt lyckad och mysig kväll.







TOPPENKVÄLL

Jag är just nu alldeles för trött för att uppdatera! Kan iaf säga att jag har haft en kungkväll med bella, bestående av bio och en öl på daltons.

PUSS

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!


SHOES

Okej, här har ni en väldigt orättvis bild på mina nya skor! Mina skor gör sig tydligen inte så bra på bild..


VAR LIGGER LANDET DÄR MAN BÖJER BANANERNA?

Just det, jag glömde ju skriva om dagens höjdpunkt! När jag och Jossa gick in på kappahl så hörde vi musik utanför, och där stod Mojje och uppträdde. Självklart sprang jag och jossa dig och diggade med alla småbarn, för har man växt upp med Nicke och Mojje så har man!


SKOR

Nu är jag hemma från min dag på staden med jossapossa. Vi var först och åt lunch på källarkrogen och sedan blev det lite shopping. Köpte en tunika på Gina, en likadan som jag redan har fast i en annan färg. Men nu till den mest intressanta shoppingen.. Tadaaaa, jag köpte ett par skor! Vem blev förvånad? Inte jaaag.
Jag är kär, i mina skor. Men ni får inte se dom ään. Håll ut lite, hehe.



Hörs snart!

LAST DAY

Hejsan hoppsan

Sista dagen innan jobbandet sätter igång på allvar. Denna dag ska spenderas på stan med jossa, blir lite shopping och kanske en fika. Men först ska jag hämta bror hos en kompis.

Inhandlade en dagbok igår som jag ville så nu ska det bli spännande att se hur länge jag orkar skriva varje dag innan jag lessnar.

Nu ska jag fara :)

HÖRSSS!

PAPARAZZI



i loooove it

DAGBOK

Eftersom att det här är början på något nytt så har jag bestämt mig för att börja skriva dagbok, så en sådan ska införskaffas idag när jag ska på birsta med thess och john. Vi får väl se hur länge jag kan hålla detta, men jag ska färsöka.


SLUT

Nu är allt över! Skolan är slut och jag har tagit studenten och haft så jävla roligt med mina underbara vänner. Det är så himla mycket blandade känslor i mitt huvud nu men jag försöker se framåt.. Det här är början på något nytt och jag har nu chans att forma min egna framtid.

Tusen tack till alla som gjorde denna tid till den bästa och även tusen tack till alla er som kom och uppvaktade mig på min studentdag. Ni är BÄST!


DAGENS VIDEOBLOGG


TOMORROW

IMORGON TAR JAG STUDENTEEEEEN! HELT JÄVLA SICK....

Idag blir det storstädning av övervåningen för det går knappt att vara här uppe. Kladdkakor måste jag göra tills imorgon också, och fan ta kladdkakorna om dom inte blir bra!

Blir en lugn utgång ikväll så att jag är frech inför morgondagen, fast jag undrar hur man kan vara frech när jag bara kommer sova ca 3,5 timmar inatt.. jaja, jag kommer nog gå på adrenalin imorgon ändå!

Nu ska jag dra igång hög musik så jag blir pepp på att städa.


SLUT TJEJ

Nu är jag helt slut! Vi var tre stycken som grovstädade charken på ICA idag och det tog tre jävla timmar, sedan var det bara att bege sig till previa för att städa där. Sov inte många timmar inatt så jag funderar på en tidig kväll ikväll, typ snart. Måste ladda inför studenten.

Imorgon blir det förberedelelser här hemma inför min studentmottagning på torsdag och på kvällen blir det utgång med amääända och förhoppningsvis några fler från klassen!?

Jag återkommer

PUSS



SMALA TJEJER

Sitter hemma hos milla just nu. Vi har en mysfilmkväll med massa chips, dipp och cola. Tidigare tröck vi i oss fyra korv med bröd var också, haha smala tjejer. Fan vad mätt jag är..

Nu ska jag kolla om mina betyg har kommit ut på internet.

PUSS SÅ LÄNGEEEEEEEEEEE!

NATIONALDAGEN

Hejsanhoppsan

Igår var det som sagt nationaldagen, och denna dag spenderade jag med några tjejer från klassen. Vi hade en riktigt mysig och rolig dag. Först åt vi langoslunch hemma hos mig innan vi for ner till stan för att köpa stora tygbitar som vi skulle spraymåla och sätta upp i stan, ni vet sånadär studentskyltar. Efter den lilla shoppingen på stan skildes vi åt och jag gick och letade upp min mormor som stod och sjöng med massa körer på torget. När mormor såg mig fick jag världens största léende och efter de började de (600 st) sjunga Gabriellas sång.. ja, jag grät.

Senare på kvällen möttes vi upp igen, svartklädda och rebelliska (haha) för att måla våra lakan och gick sedan och satte upp dom runt om i sundsvall. Haha fan va kul vi hade. John satt uppe i ett träd och höll på att sätta upp en skylt då vi såg securitas och alla sprang åt varsitt håll och lämnade john sittandes i trädet. Som tur var så var det falskt alarm. haha stackars john.




Här har ni en liten snutt av när de sjöng Gabriellas sång


Amanda gästbloggar

Hej allihopa:D Amanda som gästbloggar här. Vi har precis tryckt i oss langos och kan nu rulla in till stan istället för att ta bilen. Men så duktiga ska vi inte vara.

Johanna är FRUKTANSVÄRT bakis idag och var FRUKTANSVÄRT onykter igår. Hur man märker att hon är full? Jo, hon blir väldigt kärleksfull och har noll koll på siffror.


klassfest

Nu åker jag på klassfest! Mamma fick stå för outfiten ikväll, hennes långklänning och hennes halsband.


HEHEHE

Jag funderar på om jag ska börja satsa på det här med vidoebloggar, ni verkar ju gilla det ;)

VIDEOBLOGG

Hahaha jag har fått stränga order om att lägga upp denna video sen vi var på norraberget i onsdags! Nog den bästa videoblogg jag någonsin har sett. Alla fjortisbloggare kan slänga sig i väggen, för här är jag.


GOLFBRUDARNA

Hejhopp!

Idag har det varit en bra dag! Jag och pantern har spenderat dagen på öjestrands golfbana, där vi har stått på rangen och slagit bollar, ätit lunch på uteserveringen och åkt golfbil. En supermysig dag helt enkelt. Man mår så himla bra när man får komma ut i naturen en stund, bort från stan.







Nu ska jag göra mig i ordning för klassfesten ikväll, blir dock nyktert. Tror jag ska dra på mig mammas svarta långklänning från weekday, om jag nu kan ha den.. Jag gissar på ännu en bra kväll!

BEST FRIENDS!

Sitter hemma och kollar på talang med mina bästa vänner colan, pringlesburken och chokladkakan.



Måste säga att det är väldigt skönt att vara hemma men ändå lite småtråkigt.. vad gör alla ikväll?

SLUTA

Skärp dig nu matilda!...


HOROSKOP 4 JUNI

Väduren

21/3-20/4

Fredagen passar bra för fysiska aktiviteter men ditt inre däremot mår bäst av vila, lugn och ro.

 

Oxen

21/4-21/5

Romantisk och spännande fredag som passar dig som gillar när tempot går upp. Ansträngande men roligt.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Du har höga förväntningar men fredagen blir ganska vanlig. Ta inte ut irritationen på omgivningen.

 

Kräftan

22/6-22/7

Egna initiativ fungerar allra bäst. Du har dessutom gott om idéer, fredagen blir väldigt kreativ.

 

Lejonet

23/7-23/8

Lugn och stillsam fredag. Vill du ha lite mer fart så fungerar sport och utflykter i naturen riktigt bra.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Fredagen börjar med det ena och slutar med det andra. Många tvära kast och nya planer i sista sekunden.

 

Vågen

24/9-23/10

En synnerligen vanlig fredag. Bortsett från några små kärleksfnurror händer det inget nytt alls.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Din fredag blir underhållande, spännande, romantisk, innerlig. Känslor, passion, djupa förtroenden.

 

Skytten

23/11-21/12

Fredag eller ej, du fastnar i vardagens väv av plikter och småsaker. Möjligen blir kvällen lite bättre.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Fredagen blir riktigt rolig. Dessutom kanske du får dig en liten tankeställare på kärleksfronten.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Vardaglig fredag som mest handlar om ekonomi, bostad och andra praktiska saker. Du oroar dig lite.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Månen ger dig en stimulerande och spännande fredag. Du hinner med kärlek, nöjen och lite extra lyx.


JOBBARN

Nu väntar jobb.. inte fullt så kul kanske


EN HELT VANLIG DAG

God dag.

Idag är det en helt vanlig dag.. har jobbat och nu ska jag iväg till birsta med mormor och morfar för att kolla på min lillebrors redovisning med skolan. Efter det åker jag ner på stan och umgås med min vän Amanda innan det är dags för en storstädning på ICA som jag så fint har dragit ihop, så nu äre storskrubbning av sharken som gäller!

CYA!


MJÖLKDRINKAR

Kvällen igår var kung! Startade på norra berget och lekte lite i lekparken innan jag tess och johan blev hugriga och beställde upp en bitelinepizza. Det satt fint i kistan kan jag säga. Sedan var det dags för fyllebrännboll och jag tror inte att jag var den enda som hade askul, haha. Lite senare så for jag, boobie och amanda ner på stan för att bege oss mot stads och sen blev det memento en snabbis. Vid halv 3-tiden vinglade jag sedan hem till pantern, gjorde nudlar och la mig sedan och sov. En riktigt rolig kväll faktiskt, med många goda mjölkdrinkar på krogen.

Imorse hade jag lyckats tappa bort mina strumpbyxor... tog ett bra tag innan pantern hittade dom, haha. Bakis som ett as klev jag upp strax efter 10 eftersom att panterns syster skulle sminka oss på hennes skola, så det var bara att härda. Fyfan.. Sedan blev det en coffehousesallad till lunch som satt väldigt fint i kistan. Vid fyratiden så var det dags för jobb på ICA (kill me), men det var bara att härda.

Nu har jag precis kommit hem från jobb på previa så nu ska jag nog ta och städa undan lite på mitt rum, så jag klarar av att sova där inne, för fyfan hur det ser ut!


STÄDA

Nu åker jag och mina kära vänner ner till hamnen med sedan är det nog dags för mig att packa upp min väska och städa rummet.... suck.


HOROSKOP 2 JUNI

Väduren

21/3-20/4

Onsdagen blir riktigt bra om du går efter dina kunskaper och inte efter dina känslor i första hand.

 

Oxen

21/4-21/5

Alltför höga ambitioner kan ge dig många bekymmer just nu. Låt hellre onsdagen vara rolig än viktig.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Dina egna planer fungerar bättre än andras, så det lönar sig att gå i spetsen mer och lyssna mindre.

 

Kräftan

22/6-22/7

Onsdagen blir antagligen väldigt trevlig. Det handlar mycket om relationer, minnen, samklang, kärlek.

 

Lejonet

23/7-23/8

Du har gott om idéer. Vissa är strålande, vissa visar sig omedelbart ha baksidor. Du sållar ogärna.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Du kunde vara mer energisk men i övrigt blir onsdagen lyckad på alla sätt. Du har tur i kärlek.

 

Vågen

24/9-23/10

Lekfull och rolig onsdag även om du har en del små kärleksbekymmer som utgör smolket i din bägare.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Onsdagen bjuder på romantik och äventyr i skön förening, men en småsak lyckas stressa dig rejält.

 

Skytten

23/11-21/12

Du är på ett utmärkt humör och fyller själv din dag med meningsfulla aktiviteter och givande samtal.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Onsdagen handlar förmodligen en hel del om pengar och ägodelar. Goda nyheter gör dig på gott humör.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Månen hjälper till, inspirerar och vägleder. Men du blir också känsligare än vanligt på vissa punkter.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Du söker lugn och ro men hittar snarare massor av äventyr och spännande möten. Mycket livlig onsdag.


STUDENTTIDER

hejhååå

Denna kväll har varit awesome! Har varit på olearys med klassen och bowlat och ätit, och efter det blev det en lättare mysutång, dock nyktert för min del. Imorgonförmiddag blir med mys med några från klassen i hamnen och på kvällen är det dags för grillning och brännboll med klassen. Sedan beger jag och boobie oss ner mot stan för att gå på enveckasfesten på stads! Fan va kung, jag älskar studenttiden.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig

Puss och kraam


RSS 2.0