PULKA!

Här är vi uppe i tid och ska göra något bra utav denna söndag! Jag och TP ska åka och åka pulka nu. KUUUUUUUL! Nu ska vi göra lite fika sen åker vi!

HA EN BRA DAG!


VÅRSHOW

Ikväll kör vi! Det är dags för den första kvällsföreställningen och har precis fått höra att det bara är ca 50 platser kvar. Ska bli askul! Nu kommer det bara folk som faktiskt vill se showen.

Och jag måste bara få klaga lite på denna jävla snö. Det går ju knappt att komma fram med bilen :o Helt sjuk. Nu får det bannemig sluta snöa..

Just nu sitter jag och amanda med varsin dator i knät och har precis ätit. Sitter och laddar inför kvällen med lite chips och juice.


...

GOD NATT!


KLOCKA

Var på birsta en stund nu på kvällen med TP. Hittade en jävla snygg klocka på rea som fick följa med mig hem.

200 kr på ur och penn.


SHOPPING

Som jag sa igår så sa jag att jag skulle gå in och se om jag kunde göra några fynd på affären, och visst gjorde jag det!

Allt detta för 444 kr! Två t-shirtar, en kavaj och en kofta.

Tyvär väldigt dåliga bilder, har glömt kameran på skolan så det fick bli mobilbilder.

Allt är ifrån Cheap Monday









SHOW

Då var de två första showerna avklarade, gick awsome! väldigt tråkig dock att det var sån tråkigt publik. Fast det går inte att förvänta sig så mycket av skoleleverna. Längtar tills kvällsföreställningarna, det kommer äga!



Lite glitter såklart! Det är ju show.

SNOOZER

Jag undrar om den här egentligen är skriven till mig..


NATTI!



Imorgon kör vi!

PUSS

NU KÖR VI

Nu är det slut på ännu en vecka.. har varit på skolan och repat hela helgen och imorgon är det dags för våran första show. Jag är trött som ett djur och skulle verkligen behöva en lång sovmorgon men något sådant finns inte på kartan just nu. Nu är det full fart som gäller. Ska försöka mig på att lägga mig i tid iaf så jag är hyffsat utvilad tills imorgon.

Läste precis ett mail från affären, nu är det 70% på alla reavaror. Måstemåstemåste gå in dit imorgon. Skulle behöva något mer snyggt i min garderob. Tveksamt bara om det finns något snyggt kvar med tanke på att rean har pågått ett tag nu, men det återstår att se.



PS: Såg när dom tillagade sniglar idag på tvn.. Trodde att jag skulle spy. Aldrig i hela mitt liv att jag skulle stoppa in en snigeljävel i munnen. Nån som har ätit det? :o

RINGAR

Har inhandlat tre nya ringar.

LIKE IT!

Den till vänster är från Lindex, mitten H&M, till höger SIX.


FRIDAY

Jag älskar att vara klar långt före man måste dra till skolan! Sitter just nu på sängen, lyssnar på musik och kollar på när pantern sminkar sig. Om en halvtimme ska vi åka, pantern ska på sånglektion på alnö och jag till skolan. Askul med alla rep!

Har inget vettigt att skriva så jag avslutar här..



PUZ

HÅR, TÄNDER OCH ÖGONBRYN

Fick ett litet ryck nu såhär på kvällskvisten. Jag färgade panterns hår, hon klippte till min sidecut, vi blekte tänderna och jag färgade mina ögonbryn. AWESOME!

Nu blir det snart till att sova (ska försöka tvinga med mig pantrus att följa med mig på jobbet imorgonbitti..)


PANTERN OCH RÅTTAN

Sitter hemma hos mig med min kära vän, pantern! Vi trycker chokladbollar och klunkar te.

Tidigare i eftermiddag åke jag hem till henne på en liten middagsbjudning, bestående av oss två plus hennes mor på ett hörn. På vägen dit hann jag till och med köra fast lite i diket på sörlindsjös smala vägar (det var kul). Och på vägen tillbaka till sundsvall mötte vi våra kära vänner, de fyra rådjuren, minus rudolf.. Tyvär så hoppade ena in i ett staket (stackare), men skuttade sedan glatt vidare med sina vänner.

Tänkte bjuda på en liten fin bild.. för nu ska vi ta och färga håret på MIZZZ PANTRUZ!



DAGENS IRRITATION

Ja, idag tänkte jag köra på en "Dagens irritation"..

JAG HATAR NEGATIVA MÄNNISKOR SOM BARA DRAR NER ENS HUMÖR! OCH PERSONER SOM TYCKER ATT ALLT ÄR JOBBIGT OCH TRÅKIGT!!!! FÖRSVINN UR MITT LIV..

Det var bara det jag ville skriva :)


Eller förresten.. puss på alla glada människor


VARFÖR?

Idag på sista repet märkte jag och amanda att vi såg ungefär? likadana ut!? hahah. hur fan kunde vi undgå det hela dagen? Dagens skratt!

Tråkigt att bilden är så dålig men ni förstår nog vad jag syftar på.. hehe


SNORUNGE

Sitter just nu hemma hos Amanda och snorar i hennes soffa. Efter skolan så var vi sugna på att göra något så vi köpte med oss mat hem och dog sedan här hemma i soffan. Underbart!

Idag var ST och fotade oss när vi repade.. Jag och Amanda kommer nog få ett litet eget repotage på något hörn där.. Brita (ansvarig för vårshowen) hade berättat vad vi hade som projektarbete och därför tog fotografen massa kort (NÄRBILDER) på oss när vi stog på scen och sedan blev jag intervjuad.. lyllos Amanda som slapp..

Snart ska Amanda ner på bio med sin family och jag ska åka och hämta min mor på jobbet.

Ikväll blir det till att plugga natur. Hallelujah..

PUSS

REPVECKA

Nu är det snart dags för vårshow och vi är nu inne på repveckan, vilket betyder att vi inte har några rikitga lektioner. Det är hur roligt somhellst och alla danser ser asbra ut som jag och amanda har gjort. Trots en ond häl, hoppande på kryckor när jag inte dansar, sträckt ljumske, blåa knän och världens förkylning så klagar jag inte. Det är bara att bita ihop och köra på. Ont kan man ha efter att dom här två veckorna är slut. Den här showen kommer att bli kung!

För er som är intresserad av att komma så äger showen rum i hedbergskas aula, nästa vecka (vecka 4). Onsdag, Torsdag och Fredag. Inträde 100 kr vuxen och 50 kr barn.


ESTET ELLER ELEKTRIKER?

Ja vad säger ni? Kanske skulle ha valt elprogrammet istället.. för vi fick tammefan till det på första försöket!

 

NY MUSIK

Jag håller på att vidga mina vyer lite inom musikvärlden.. Detta är vad jag har fått förslag på. Jag gillar det faktiskt mer och mer varje gång jag lyssnar.

Här har ni spellistan.. Vad tycker ni? :) 


SKÖNA SÖNDAG!

Jag älskar när man har varit ut på fredagen istället för lördagen för då blir helgen mycket längre. Det har har varit en väldigt bra helg tycker jag.

Denna söndag har spenderats hemma framför tvn i myskläder. Har kollat på let's dance på tv4play eftersom att jag inte såg det i fredags och jag tycker faktiskt att det är jätteroligt att kolla på. haha. Agneta var kung! Har även varit ut på en liten prommis med mor bort till ica maxi, för nu går det ju faktiskt att gå ut utan att frysa ihjäl. HALLELUJAH!
Mamma och jag köpte med oss en blåbärsstubbe hem, det är så jääävla gott! Det är nog den godaste bakelsen som finns.

Snart är det middagsdags då det bjuds på pommes och korv. Gott då



Ingefär såhär har jag suttit hela dagen.

HIPHOPARNA

Igår efter skolan ringde Amanda mig och sa att vi skulle gå ut! Så efter min lillebrors match så åkte jag hem till henne och förfestade lite. Sedan var det dags för stads där det var hiphopkväll.. Ganska så kul kväll även om musiken inte ägde.. Fast visst kunde vi dansa satan ändå.









PROMENAD!?

Jag hade inte varit ut på hela dagen och kom på idén att gå ut på en promenad. Så jag skriver ett sms till TP och skriver: Promenad?.. Ja, varför inte skriver hon. Men det inte människan skrev var att det var ca 25 minusgrader ute. Ja nå jävulskt kallt vare! Så när vi möttes så gick vi hem till mig på en gång istället. Såhär såg vi ut när vi var påväg hem till mig.. Det var så kallt att håret frös och blev vitt.. Jag som var så sugen på en prommis, men det är nog bra om det är lite varmare så man kan vara ute.




PANTERN OCH RÅTTAN

Idag fick jag lite fina? bilder av min älskade panter. Bilderna är från i sommras när vi var på stan och hade ganska askul.










MOCKING BIRD-EMINEM

LOVE IT!


FIT FOR FIGHT

HELÅ!

Ja inte fan var det nå varmare idag heller, utan mycket kallare!

Vaknade vid ett (lite panik). Hatar att sova så länge. Gjorde mig klar så fort jag kunde och åkte in till stan för att möta Amanda. Inhandlade en snygg väst på Vero Moda som jag har haft ögonen på. Amanda köpte en likadan, sedan blev det en sallad på coffehouse. Inte fel, inte fel!

Klockan 5 var det dags för ett bodycombat-pass på ego med Matilda Fast. Ganska asjobbigt med jävligt roligt. Nu hoppas jag att vi kan peppa varandra till att träna tre gånger i veckan!

Här är västen jag köpte




KÖRKORT...

När jag och boobie var i stockholm nu i jul så blev jag av med mitt körkort och bankkort. Nytt bankkort har jag fått och imorgon är det dags att gå till vägverket och knäppa kort för mitt nya körkort. Jag vill ha mitt gamla körkort tillbaka! Jag var nöjd med min bild och kommer med all säkerhet se ut ungefär såhär på mitt nya...


KALLT

BURR! Nog tycker jag att det kan vara nog med den här kylan. Skulle tanka för ett tag sen och höll på att frysa fingrarna av mig.

Idag har jag jobbat i stort sett hela dagen. Inventerat på dagen och jobbat nu på eftermiddagen/kvällen. Efter jobbet åkte jag hem till marléne, som äger butiken för att lämna lite saker. Hon har två söner som är kanske världens sötaste. Ena som är 2 1/2 år hoppade genast upp i mitt knä och kände då hur kall jag var om händerna (efter tankningen). Han gick iväg en stund och kom sen tillbaka, släpande på ett täcke. Han satt sig i mitt knä igen och la täcket över oss och la in mina händer under täcket och höll mig i händerna. Hur go somhellst kanske. Sen kom nästa lilla gofis, på fyra år och satte sig brevid oss och lite senare satt hela familjen i soffan och sjöng en låt som han lärt sig på slalomskolan: Uppe på berget, där finns ingen polis.. Där kan man stå naken, och släppa en fis. vi sjöng den flera flera gånger om och det var lika roligt varje gång. haha. Det är alltid lika tråkigt när man måste gå hem sen..

Nu ligger jag iaf hemma i sängen och är trött som ett jävla djur, men om jag känner mig själv så lär jag väl vara vaken ett bra tag ändå. Ska ta och lyssna klart på min ljudbok nu (Män som hatar kvinnor). Jag ångrar mig verkligen inte att jag valde att se filmerna först som väldigt många andra gjorde. Kanske inte så konstigt med tanke på hur bra dom är.

Nä, nu väntar Mikael och Lisbet.


NYTT ÅR!

Nu är det för tusan ett nytt år! okej.. 3 dagar in på det nya året och det är faktiskt dags för en förbättring här i bloggen. Kanske får bli mitt nyårlöfte? nej, det lät för fjantigt. Jag kör bara på helt enkelt.

Nyår spenderades med boobie i stan. Visst blev det kanske inte värdelns roligaste kväll men ändå ok. Fast inte är vi bitter för det!

Nyårsdagen blev nog ungefär den värsta dagen i mitt liv. Det var jag <3 toan. Fyfan vilken tärd tjej.

Gårdagen spenderades hemma hos emelie eller numera Emily DeSoto. Vi gick och handlade (pantade ton med burkar och flaskor som kvinnan hade hemma), gick hem och lagade mat, pasta svamponara med sallad och vitlöksbröd, vilket var grymt gott.

Under dagen, kvällen och lite in på natten hann vi se 5 filmer, trycka ett pringlesrör, massa tacochips och all guaccamole som gjordes, en stor marabou digestivechokladkaka plus lite mer mat sedan. Sedan hann vi också skrämma några festare här i lägenheten under. Ja det blev en kungkväll.

Nu har vi typ nyss vaknat och DeSoto springer runt i lägenheten och har gjort smooties. Gott då! Så nu är det väl bara till att kliva upp, eller så kanske jag har tur att få frukost på sägen? hmm...



 
INTE OK att gå med det där, jag hatar att panta.


Mysmiddag för två



Grymt gott då! Och självklart är de berömda snoppglasen med, får inte missas. Världens fulaste.

RSS 2.0