LADIES NIGHT!

Ikväll är det dags för jobb på Ladies Night! Jag, Jossa, Pantern, Elin och Andreas kommer att servera satan. Det kommer att bli en kanonkväll med massa medelålders desperata kärringar som grägglar och jublar åt "snygga" karlar som har knäppt upp en knapp på skjortan.

SESDÅ!

PS: Happy jävla haloween!


KÖRKORT

Nu har jag den lilla körkortsbrickan i handen! Det roliga är att det verkligen inte går att undgå att jag är min mammas dotter om man jämför våra bilder på körkoret.

Nu ska jag göra mig klar innan det är jobbtime!

HACKERS!

God morgon världen.

Ligger i sängen och är ashungrig.. mmmh.. en toast kanske?

Igår var jag med några tjejer från klassen, plus pantern och moa. Vi var först hemma hos amanda och hade lite förfest. Dock var jag nykter och körde. Vid 11 drog vi ner på stads. En helt okej rolig kväll. Det kan vara nog så rogivande att kolla på onyktra personer som att vara det själv.

Kvällens roligast måste ju ha varit hemma hos amanda iaf. Det är så att ettorna på estet har skapat en blogg tsm. Hackers som vi är så hade vi väldigt roligt, vilket resulterade att denna bild publicerades på deras blogg. HE HE.



Nu har jag precis pratat med bästaste boobie. Hon kommer snart hit, YES! Så nu ska jag ta och kliva upp och slänga i mig lite frukost.

Tonight är det hemmamatch för Timrå igen, mot Luleå, vilket betyder jobb för mig. Klirr i kassan.  



HEIDOOOO så länge!

TISDAG

Hallårå!

Jag har tyvär inte haft så mycket tid att skriva dom senaste dagarna. Men om man ska kortfatta dom senaste dagarna så har jag jobbat, festat, varit bakis så jag höll på att dö och haft en heldag med körrep.

Idag så har jag varit hemma med morfar, varit barnvakt, ätit lunch på tacobar med pantern och köpt ett par nya skor. ÅH, i love them! Ett par over knee-stövlar från dinsko.


Just nu är jag hemma och kollar på hockeyn, det är modo-timrå som gäller ikväll. Måste medge att jag är inte avis på matilda och camilla som är och kollar på matchen i ö-vik.

Nu ska jag och mamma äta varma mackor. HÖRS!

PUSS

MODEVISNINGEN

Här kommer lite bilder från modevisningsdagen :)


















KÖRKORT!

JAG KAN JUST NU MEDDELA ATT JAG, MATILDA CECILIA OLOFSSON HAR TAGIT KÖRKORT OCH ÄR KANSKE HUR LYCKLIG SOMHELLST! :D


KVÄLLEN

Åh, jag har haft en sån himla rolig dag. Det har varit hur grymt somhellst och modevisningen gick asbra och vi var så grymt snygga allihopa! WOHO! Mamma försökte knäppa lite bilder, dom lägger jag upp imorgon så får ni se!
Är så glad att pantern gav mig den här möjligheten. Tack älskling <3

Nu ska jag ta och ta bort allt smink och sedan sova. Imorgon gäller det att vara pigg!


PS: Kul att så många hade hittat till min blogg idag :)

PUSS!

DAGEN

God morgon..

Nu var det dags för en fullspäckad dag. Jag sitter på sängen och har gjort mig redo för att åka in till stan med 10:57-bussen. Det enda som är kvar är att bädda sängen. Jag tror det här kommer bli en mycket rolig dag. Vem vill inte bli sminkad, och stylad för att sedan gå på catwalken med snygga kläder!? Eller, jag vill det iaf.

Trots att det är kostar 180 kr så tycker jag att ni ska ta och komma och kolla!

Nu ska jag bädda sängen och knyta på mig conversen.

PUSS

STRESS OCH MODEVISNING

Jag gruvar mig lite inför morgondagen för jag kommer att vara hur stressad somhellst, men är samtidigt väldigt spänd för det ska bli askul.

Såhär ser min dag ut imorgon

* Tema dag på skolan eftersom att det är FN-dagen. MEN jag kommer skippa det imorgon eftersom att jag endast kommer hinna vara på en lektion som för övrigt bara är i en timme.

* 11:30 - Vara på affären för att ändra en outfit inför modevisningen

* 12:30 - Vara på makeup store och bli sminkad inför kvällen

* 13:30 - Dubbel körlektion

* 16:00 - Dags för stylning av håret på sax och kam.

Efter detta är det dags att bege sig till stadshuset för att provgå och fixa allt som är kvar innan visningen börjar. Jag känner mig stressad redan nu..

Jag önskar mig en utlandsresa! :) tack


ELIN



Jag och denna skönhet sitter just nu hemma i mitt vardagsrum och kikar på Slumdog millionaire. Mys då!

STRESS

Stressen kryper sig på mig mer och mer för varje dag. Det känns som att jag har miljoner saker att göra men egentligen gäller det bara att planera och prioritera bättre för min del. Har ett arbete som egentligen ska vara inne imorgon men jag har såklart inte gjort det. Men jag har iaf varit ärlig och sagt det till min lärare.

Menmen...
Ikväll var det dags för min klass sista höstkonsert här på estet. Det gick mycket bra för min och min ensembles del och det var väldigt roligt. Det var vi treor som stod för fikat och även om det kanske inte riktigt blev som vi tänkt oss så gick det bra tillslut. Detta ledde också till väldigt mycket stress från min sida, vilket gjorde att jag inte har kunnat slappbat av riktigt än. Men nu har jag lagt mig i sängen och ska alldeles snart sova. Gud så skönt!
 
Imorgon börjar jag 8:50, med ljudtektik (som att det inte känns tillräckligt att ha varit på skolan hela helgen och haft det), men det är så det är. Efter skolan blir det till att gå raka vägen ner på kulturmagasinet och låna böcker till mitt arbete, sedan är det bara till att sätta igång att skriva!

Nu ska jag ta och sova lite.

Här är låten jag och min ebsemble körde ikväll. Love it.





NATTI!

MODEVISNING

På torsdag är det dags för modevisning på stadshuset här i Sundsvall. Butikerna som ska vara med är Affären, Moyo, Martins, 925 och Sax och kam. Biljetterna kostar 180 kr och då ingår två glas vin plus lite tilltugg. Modevisningen börjar klockan sju.

Jag kommer vara med att visa kläder åt affären. Det kommer bli hur kung somhellst! Imorgon ska jag få håret fixat av sax och kam. ja, lite nervös tjej sådär!

Kom och kolla, det här kommer bli fett!


SÖNDAG

Nu är helgen snart slut och jag har varit på skolan så gott som hela helgen.. Men jag ska faktiskt inte hänga läpp för det för det har faktiskt varit roligt. Jag läser ju som sagt kursen ljudteknik A på skolan. Då skulle vi i helgen lära oss att spela in lite, så 12 dollars kom och skulle spela in en låt i studion på skolan med hjälp av oss. Låten dom spelade in hette Let´s dance. Måste säga att det var en mycket bra låt och dom var grymt duktiga och framförallt trevliga och roliga. Jag trodde att den här helgen skulle bli jättetråkig, men detta slutade väldigt roligt. Jag och emelie fick nämligen vara med och lägga några feta stämmor. Det var kanske hur roligt som hellst och det lät asfett för vi spelade in flera gånger så att det lät som det var en hel kör som sjöng!
   Ska bli väldigt roligt att lyssna när låten är helt klar!

Nä, nu kurrar magen. Nu blir det köttfärslimpa.

peace

MIDDAG OCH BIO

Äntligen fredag igen!

Ikväll ska jag och lisa ut och äta på tandori och efter det ska vi se fame på bio. Det blir hennes födelsedagspresent till mig. Gillas starkt :D

Imorgon ska jag vara på skolan från 10-16.. suck.. Efter det ska jag på affären och pröva ut kläder inför modevisningen på torsdag. Kommer bli awsome! Senare på kvällen när boobie har slutat jobba så åker jag till henne och hjälper henne att fixa mys i hennes nya lägenhet. Kommer bli kung, spec med en lite piggelindrink på det. ;)

Nu ska vi snart ta och åka ner på stan. MMMH jag längtar skarpt efter mat nu.

PUSSSSSS


GULDTROFÈTÄVLING

God morgon!

Ja, idag är det dags. Alla ska se och få chansen att smaka våran tårta. Måste medge att jag faktiskt är lite orolig över hur den ser ut just nu, med tanke att den har stått ute hela natten! haha.. Ska ta och göra mig klar nu. Om en timme kommer tess, då ska vi åka hem till amanda för att fixa det sista på tårtan.

PS: jag är ashungrig, vadär det för mat på skolan?

TÅRTBAKNING

Imorgon är det dags för en guldtrofétävling, det är dags för tårttävling! Varje klass ska göra en tårta som ska betygsättas utifrån utséende och smak. (För er som inte vet vad guldtrofén är så kan jag berätta att det är tävlingar vi har inför studenten. Vi tävlar om vilken klass som ska få gå ut först på trappan!)

Såå.. ikväll var jag, amanda, elin, therese och jenny hemma hos amanda och bakade för fullt. Resultatet knäpper jag en bild på imorgon. he he. Bra jobbat tjejer!

Jag undrar om jag ska göra kväll tidigt idag. Är väldigt trött som vanligt. Snart är det lov tack och lov!

I miss my pjuuubie :(


TOBIAS ARVOLA

Idag är det precis ett år sedan vår käre vän Tobias lämnade oss. Vi alla är ledsna och hoppas att du har det bra där du är nu. Vi älskar och tänker på dig.

Vila i frid våran älskade vän <3

BRA MATILDA!

Jag har precis skickat in en skoluppgift som ska vara klar på fredag! Ja, nu blev jag stolt över mig själv. Känns mycket bra.

SÖNDAG

Då var vi framme på veckans sista dag igen.

Igår var det som sagt fest för Björn, Johan, Max, Freddie och Mattias, som nyss har fyllt 18. Festen hölls på lögde bruk. Innan partyt var vi några stycken hemma hos boobie, vilket var väldigt roligt. Vi åt en mycket god desert, skrattade, dansade och lekte.
  Tyvär så blev nog inte kvällen så lyckad för grabbarna som hade festen. Det kom mycket oinbjudna folk som vägrade gå, det spyddes inomhus och i slutet såg det verkligen ut som en svinstia där. Tråkigt att folk inte kan ha någon respekt när det är folk som har ansträngt sig för att fixa en rolig fest. Men det är så det är. Dom flesta drog strax efter ett eftersom att allt blev som det blev. Men jag stannade kvar till tre och hjälpte till att städa. Fick skjuts hem av stefan, som lämnade kudden för att hämta mig. Tusen tack!

Idag väntas storstädning av övervåningen och mitt rum och i eftermiddag ska vi till mormor och morfar, där det bjuds på rotmos och fläskleg. Mmmh!

Nä, nu ska jag väl ta och sätta igång.

PUSS


GOD NATT

Det blir en tidig kväll för mig ikväll. Jag går och lägger mig nu..

Här är en bild på oss födelsedagsbarn som hade världens bästa 18-årsfest för två veckor sedan :D



GOD NATT!


FREDAG

Äntligen helg igen..

Jag hade inte orkat en dag till i skolan, så tack och lov att det är fredag idag. För varje skoldag som går blir jag bara mer och mer irriterad och trött. Vissa tar bara alldeles för mycket energi ifrån en.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kanske kilar jag över till Andreas, min kära granne, om han ska vara hemma ikväll vill säga. Annars blir jag bara hemma.

Imorgon är det dags för kalas. Fast jag har ett litet problem.. Vad ska jag ha på mig? :O Hmmm... Det lutar åt lackleggins, något, och massa armband.

Snart är det middagsdags, sedan väntar godis och massa chips! MMMMHMHMH.


BLIXTAR OCH DUNDER, MAGISKA UNDER



Jag ligger i sängen och gör rörelserna till refrängen. Det här kommer bli grymt när det är klart!

JAG ÄLSKAR DIG


RUBRIK

God morgon, god middag, god kväll..

sitter hemma hos amanda och proppar i mig lite godis. Om ett tag ska vi på en körkonsert, vilket inte känns så peppande. Fast vill man ha godkänt (MVG) i kör så är det bara att traska sig dit så man får det gjort. Även fast jag mycket hellse hade följt med boobie på birsta för att kolla på halsduk, vantar, mössa och SKOR. Låter mycket mer lockande måste jag säga. Menmen..

Här har ni mitt och amandas bästa.. Hur underbar är inte denna människa?



KUL..

Fan..

Nu går jag och lägger mig. Tack och godnatt!

KANELBULLENS DAG

Idag är det som dom flesta nog vet, kanelbullens dag. Fast jag skippar det och satsar på en krämbulle istället. MUMS! Nu är det fikadags :D


HÖST

Ja nu kan man ju lugnt säga att hösten är här. Ligger i sängen och om man kollar ut genom mitt fönster så ser man några halvt nakna träd som blåser hit och dit, det är grått på himelen och allt ser mest bara tråkigt ut. Jag kan nog med all säkerhet säga att det är svinkallt ute nu som det har varit dom senaste dagarna. BLÄ..

Nä nu ska jag nog ta och göra mig lite klar snart. Dags för övningskörning. Sen då? Jag vet inte..

Nu åker höstkängorna och halsdukarna fram iaf



GODISRÅTTAN

Jag vet nog ingen som är värre godisråtta än min kära mor. Men.. för precis ett halvår sedan fick hon för sig att sluta äta godis, vilket har varit väldigt tråkigt eftersom att vi alltid hade godis hemma på helgerna förut. Fast idag när jag kom hem så stod det en godisskål på vardagsrumsbordet.. Hmm, ja lite misstänksamt sådär.

Nu kom mamma precis hem och vem var det då som gick raka vägen till godisskålen och proppar i sig flera godisar och säger stolt: Jag har börjat äta godis :D. Haha snygg tjej.. Hon går och äter hela tiden. YES, jag visste att hon inte kunde hålla sig i ett år!

Nä, nu ska jag kolla på tredje perioden i matchen HV-Timrå. Timrå ligger under med 4-3. KOM IGEN NU!

CAMPARN

God dag..

Igår kom emelie på skolan och såg ut såhär. HE HE!



Ganska jättekul faktiskt! En del har valt inriktning friluftsliv på idrotten så igår var det dags för dom att åka till Matfors och tälta i dom sköna minusgraderna. hahaha. Jag lider inte med er för fem öre.

På kvällen var jag iaf ut med Isa och Jonna. Det vart en helk okej kväll, fast jag har då varit med om roligare måste jag säga. Var på aveny, lyset, och jag måste verkligen säga att musiken sög vilket var väldigt synd eftersom att dansandet gör 80% av mina utekvällar. Jaja, man kan ju inte alltid ha superkul.

Såhär såg jag iaf ut igår.



Ikväll blir det antingen lugnt eller en liten utgång med Boobie och några. Måste iaf hålla mig nykter så jag kan övningsköra satan.

POESS


JOBB

God kväll...

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. ( Timrå vann med 3-1 ). Jossa jobbade inte idag så det var väldigt tråkigt och segt. Men huvudsaken är ju att man får pengar.

Nu ska jag alldeles snart ta och bädda rent i sängen och sova sen så det blir fredag någon gång! Imorgon ska jag ut med Isa och dansa satan. Det ser jag fram emot! Dock blir det det ganska lugnt med drickandet eftersom att jag ska övningsköra som tusan i helgen.

Någon mer som ska ut? :)

Nattinatt!

RSS 2.0