AFTER WORK

Imorgon är det heeeelg och jag är helt ledig!! Hur sjukt!? WOHO!

Slutar klockan ett imorgon (skööönt). Då ska jag ner på stan och träna lite innan det är dags att möta upp mina arbetskollegor på Stadshuset för lite afterwork (om det nu blir något), annars har jag och Camilla (världens bästa arbetskollega) bestämt att vi går ut och äter ändå. Sedan har jag planerat in en partykväll med Sara, pepp till tusen! Synd bara att inte Camilla kan följa med, men det får bli en annan gång!


24 MARS

God kväll kompisar :)
Kom hem från mormor och morfar för inte så längesen. Har varit där och ätit middag, hjälpt till och städa lite och kikat på film. Jag älskar verkligen att vara hos dem, får ett sånt särskilt lugn i kroppen.. Går inte riktigt att beskriva, men jag somnar i soffan varje gång jag är där.

I LOVE YOU!

DE-TOX

Shiiit vad dagarna går fort! Fattar inte vart timmarna tar vägen.. Jag börjar jobba vid halv åtta, slutar vid fyra, åker och tränar och sen är dagen slut. Önskar att dygnet var lite längre ibland så man hann med lite mer ibland. Har iaf precis krupit ner i sängen efter att ha varit på två jobbiga men roliga danspass på Ego. 

Har kommit överrens med Sara, att den 1 April kommer vi påbörja en De-tox kur för att rensa våra kroppar lite. Spännande spännande måste jag säga!

Nu ska jag sova, God Natt kompisar!



22 MARS

Har precis krypit ner i sängen, är helt slut i kroppen efter dagens Bodypump-pass. Innan träningen idag åkte jag och köpte mig ett par träningshandskar som man använder när man gymmar eller tränar bodypump, för att få bättre grepp och inte få fula förhårdnader i händerna. Fett värt det måste jag säga, mina stabiliserar även handlederna. Eftersom att jag tränar 4-5 gånger i veckan så känns det värt att ta hand om kroppen på rätt vis.

Har även shoppat lite mer smått och gott. Klickade hem detta från Style by Tyra igårkväll.

Två earcuffs och ett lipbalm som gör läpparna större. Klickade även hem varsin Dust it till mig och Boobsan, två för 149 kr, fett bra!








LÄNGDSKIDOR

Igår var det ungefär världens skönaste dag och jag var ledig för en gångs skull. Vad passade inte bättre då än en heldag i Sidsjön med Isabelle, bestående av längdskidåkning och grillning. Kunde inte ha haft en bättre söndag.

Dagen avslutades med ett dance-steppass på Ego följt av en liten myskväll framför filmen Burlesque











Tack för en bra dag gumman

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

Bättre sent än aldrig.. Här har ni resultatet av ögonfransförlängningen


Före



Efter



Har endast lite mascara på underfransarna. Mycket nöjd!

SOLEN SKINER

Solen skiner himlen är BLÅÅÅÅÅÅ, vad det är skönt att leva DÅÅÅÅÅ! Vårkänslorna kommer mer och mer.

Har precis varit och fikat en snabbis på Birsta med min kära mor och lillebror eftersom att lillebror ändå skulle dit och köpa en jacka.

Nu har jag hunnit snabbstäda lite innan Boobsan och hon som ska fixa våra ögonfransar kommer hit. Ska bli jättespännande. Äntligen ska ja få ha ett par ögonfransar som inte pekar rakt fram, utan uppåt.

Har knäppt en "förebild" nu så ni ska få se skillnaden sen.


MYSFIKA

Har precis kommit hem från en liten fikatur på Tant Anci och fröken Sara med min fina vän Rebecka. Faktiskt supermysigt att åka ner på stan på kvällen och ta en fika och bara snacka massa skit över en kopp té. Borde göras oftare!

Annars har jag bara jobbat hela dagen, fast imorgon slutar jag tidigt-skööönt! Så himla värt att ha sin enda tidiga dag mitt i veckan. Och imorgon ska jag faktiskt testa något nytt, jag och Boobsan ska göra ögonfransförlängning. Det sätts fast en lösögonfrans på varje egen frans och det håller tills ens egna fransar ramlar av. Tror jag ska försöka ta en och för efter-bild så ni får se. Ska bli jättekul!

Här har ni min snygga fikadate :)


UPPDATERING

Ojoj, här var det tomt! Har fått klagomål av Sara att jag aldrig uppdaterar, så då kanske det är bäst att skärpa sig.

Har varit hemma från jobbet idag eftersom att jag vaknade med världens förkyldning och tungt huvud med imorgon blir det jobb igen. Sara åkte nyss hem efter att ha varit här och ätit lunch med mig.

Händer väl inge särskillt nu egentligen, fast jag måste säga att allt är så bra just nu och jag är hur glad somhellst, trots tråkigheter som har hänt nu på senaste tiden. Helgen har varit super! Var hos pappa och åt middag i fredags och var sen hos Markus hela kvällen. Jobbade några timmar på lördagen innan det var dags för party med TP på kvällen. Asrolig kväll som inte kunde ha slutat bättre (förutom att jag fick min vita nya tröja totalt nedspilld med rödvin). Söndagen var också bäst och nå mer tänker ja inte säga :)


Puss på eeeeer!

Fick förresten besök av min fina vän Pantern igår :)

RSS 2.0